torstai 19. huhtikuuta 2012

Kesäkuntoon?



Me mennään kesällä kattoon Mötleyn keikkaa kaisaniemeen ja niiden lämppärinä toimii mm. Crashdiet ja oonkin nyt koittanu kunnostautua noita kuunnellen, enkä voi muuta sanoa ku et hyvin iskee!


Kävin toissapäivänä salilla. En ole aikasemmin uskaltanut mennä sinne lihaskramppini jälkeen, kun en halua hakea lisää piikkejä itseeni, vaikka minkäänlaista piikkipelkoo mulla ei ookkaa. Nyt kuitenkin sunnuntain lenkillä käynnin jälkeen ajattelin, että voisin mennä salillekkin lenkille. Koitin jopa juosta yhden biisin verran (britney saa mulle aina juoksufiiliksen) ja jaksoin yllättävän hyvin. Olin matolla jonku 45minuuttia ja matkaa tuli vähän yli 4km. Se on kumma miten kaupungissa en halua lähtee lenkille ja maalla taas on mukava mennä käveleen. Täällä tyydyn mieluusti juoksumattoon! 

Mun iPod on myös mystisesti kadonnut kolmien kuulokkeiden saattelemana ja meinasin turhautua kokonaan ennen kuin tajusin kännykästäni löytyvän nettiradion. Oli ihan mahtavaa, koska pistin NRJ Finland - Dance radion soimaan. Sieltä tuli koko ajan sellasta hyvää lenkkimusiikkia, joka samalla tsemppas. Eikä mainoksia oikeestaan ollenkaan! Onneksi vielä oli yhdet kuulokkeetkin tallessa niin nyt pärjään jatkossakin lenkillä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti