tiistai 23. joulukuuta 2014

Alisan joulukuu

Kerrankin mulla on ollut kuvamateriaalia, mutta taas ei nettiä. Joulukuu on hujahtanut todella nopeasti näin melkein aattoon asti. On ollut muuttoa ja muuta hässäkkää ettei tässä ole edes pahemmin nettiä ehtinyt miettimään. Saatiin netti meille toimimaan vasta lauantaina, kun Mika hankki Elisa viihteen. Mä olisin toki halunnut vaan halvimman netin, mutta tää oli kuulemma parempi. Tiedä häntä, mutta tässä on kooste kuvina Alisan joulukuusta tähän mennessä:


Muutettiin omaan kotiin kuun vaihteessa. Muutto ei ollut mitekään helppo, kun ei heti suoraan päästy asumaan uuteen kotiin vaan raahattiin kamamme täällä yhteen huoneeseen ja toivottiin, että päästäis itse pian perässä. Me luultiin joutuvamme asumaan evakossa vähän pidempäänkin, mutta tän paikan entinen asukas sai kun saikin muutettua kamansa pois 30.11. Asuttiin siis "evakossa" yksi ainut päivä ja sekin omassa vanhassa kodissamme, joka oli sänkyä vaille tyhjä. Lissukka oli hoidossa kavereiden luona, niin sen ei tarvinnut tällästä riepottelua kestää.


En muista minä päivänä, mutta alkukuusta tai joskus mun hiukset katkesivat. Kuvasta näkee sivuprofiilia. Takaa paljon pidemmät kuin edestä. Kuva on otettu itsenäisyyspäivänä, kun meidän oli tarkoitus mennä katsomaan Mokoman keikkaa. Se olikin myyty loppuun niin päädyttiin Nordiciin syömään maailman parasta ruisreinoa ja sieltä saatiin Ninni meille yökyläileen. Ensimmäiset vierailijat olivat edellisenä päivänä testaamassa meidän saunaa, vaikka koti olikin vielä silloinkin aivan vinksin vonksin.

Äiti toi mulle uuden takin Saksasta. 

14.12 vietettiin meidän perheen joulua mökillä. Vähän outo aika tietenkin, mutta heitin Äidin ja Isän lentokentälle 15pv. He lähtivät nauttimaan eteläisemmistä lämmöistä testaamalla asumista Fuengirolassa. Isän haaveena on aina ollut muuttaa talviksi Espanjaan ja nyt kun eläkeikä lähenee niin unelmista voisi alkaa tekeen totta. Saa nähdä miten tuo niille sopii. Itse menen Topsukan kanssa niitä moikkailemaan sinne tammikuun alussa. 


Ei ihme, että lapset on pelänneet pukkia, kun se on näyttänyt tolta! Pappa esitteli meille mummulassa pukin ulkonäköä ja pääsin itsekkin testaamaan hyvin vanhaa naamaria. Mummulassa ei päästä nyt tänä vuonna käymään jouluna ja se vähän harmittaa. Täytynee tehdä visiitti joskus välipäivinä tai ainakin heti uuden vuoden alussa! 


Saatiin vihdoinkin koti kuntoon ja 18.12 oli meillä luokkakavereiden kanssa pikkujoulut! Koristeltiin pipareita ja kuusi. Mä ja Krista oltiin ylläriksi ostettu lahjoja, muut syytti meitä siitä, kun ei oltu sovittu mitään sellasta, mutta mun mielestä oli kiva lahjoa vieraita. Ruokaa oli yllinkyllin ja jotain herkkuja on vieläkin meillä jääkaapissa, kun ei olla Mikan kanssa saatu ahdettua niin paljon makeeta napaamme. Ilta jatkui baariin ja sieltä taksilla kotiin. Ei tule halvaksi asua näin kaukana keskustasta. Onneksi en kauheen usein sielä bilettämässä käy.

Koristelin pikkujouluissa Harelle ja itelleni kynnet.


Viime viikonloppuna käytiin tekemässä Mikan vanhassa huoneessa joulusiivoa ja tänään töiden jälkeen otetaan Elisabeth matkaan ja lähdetään sinne joulunviettoon.

Rauhallista joulunaikaa kaikille! <3

1 kommentti:

  1. Ihanan jouluinen postaus :) Hei Wordpressissä tulee semmonen vuosikatsaus, ja siinä oli listattu mun blogin vuoden ahkerimmat kommentoijat. Ja sä olit sijalla neljä! :D Kiitos siis kommenteista :)

    VastaaPoista