tiistai 28. toukokuuta 2013

Flowerwall

Nääki kuvat on tullu näpsittyä varmaan jo yli viikko sitten, mutta en ole muistanut postata näitä bittiavaruuteen. Käytiin yksi ilta pällistelemässä auringonlaskua ja maistelemassa drinksuja Hotelli Toulessa. Kyllä me sitten loppulta päädyttiin myös tilaamaan ruokaa ja söin myös ensimmäisen annokseni Hake nimistä kalaa. Oli oikein hyvää, vaikkakin ihan perus fish and chips periaatteella mentiinkin. En sitten tiedä vaikuttiko asiaan ennen ruokailua vetästy martini, joka oli hippasen tuju.

Mekko Barcelona, Villatakki H&M, Laukku ChinaTown Windhoek, Sandaalit JET

Päälle pääsi tissimekko. Toi mekko on yksi asia, joka tulee jäämään Namibiaan. Ostin sen vitosella sovittamatta Barcelonasta ja taas tässäkin nähtiin, että sovittaminen olisi kannattanut. Toi kangas on kyllä ihanaa ja kaikkee, mutta toi malli ei sovi mulle ollenkaan.En tajua miksei toi mekko ala levenemään yhtään aikaisemmin kuin vasta ylälantion kohdalta ja mun lantio kun ei ole mikään pieni.


Itseasiassa tästä alemmasta kuvasta näkee vähän paremminkin miten toi mekko jää herkästi tosta keskivartalon kohtalta hyvin rumasti pussittamaan. Mitään liivejäkään en ole keksinyt mitä ton alla voisi pitää, joten ilman mentiin. En ole oikeen tissipaitojen ystävä enää nykyään. Niitä on kai tullut teininä ja vähän vanhempanakin käytettyä liikaa. Nyt on kuitenkin todistetusti ulkoilutettu tuotakin mekkoa, joten voin siis hyvällä omalla tunnolla lahjoittaa sen täällä jollekkin vaatteita tarvitsevalle tissien esittelijälle.

Koska illat täällä eivät enää ole mitään lämpimiä heitin myös villatakin niskaan. Ton villatakin ostin joskus 2010 Hennesistä ja sen oli tarkoitus jäädä Australiaan. No, eipä jäänyt eikä varmaan jää vielä tännekkään. Se on kuitenkin pelastanut mut aika usein enkä osaa luopua siitä.

Ja olihan ne maisemat kauniita! Harmi vain, että terassi hotellissa on eri suuntaan kuin auringonlasku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti