torstai 16. toukokuuta 2013

Happy girl travelling.

Hyvää Huomenta/päivää!

Vähän yli viikko on Namimaassa vierähtänyt todella nopeesti, kun Topsukka tuli tänne moikkailemaan. En ole ehtinyt oleen koneella juuri ollenkaan, mikä on kyllä kivaa vaihtelua täkäläiseen arkeen. Oon onnistunut hillitsemään shoppailujanikin (hurraa!), tosin rahaa on kulunut matkusteluun aika kivasti. Mutta voin sanoo ainakin käyneeni autiomaassa ajelemassa mönkkäreillä ja muuta sellasta mukavaa. Niistä koitankin kirjotella sitten paremmin tonne matkablogin puolelle, kunhan saan katottua kaikki kuvat läpi (niitä on taas aika kivasti).


Namibian rannikolla ei todellakaan ollut mitkään helle kelit ja saatiinkin pukea kaikki vaatteet päälle, kun oleiltiin yks pitkä viikonloppu Swakopmundissa. Nyt kiitin itseäni siitä, että olen shoppaillut myös pitkähihaista vaatetta ja farkut. Släpäritkin sai heittää johonkin nurkkaan ja jalkoja pääsi lämmittämään conssit villasukkien kera. Mitenköhän selviän Suomessa jos Afrikassakin meinaa tulla kylmä. :D Onneksi sielä on tullut kesä! On ihana lukea ja katsella kuvia Suomesta facebookista, kun näkee miten vehreetä ja ihanaa sielä on. Mun mielestä tuntuu jopa oikein kivalta tulla about kuukauden päästä takaisin kotiin.


Ja kun tosiaan hehkutin etten ole ostellut paljon mitään, niin pakkohan se pilvilinna on romahduttaa ja esitellä nää ihanat kengät! Ees Merkkiset tennarit oli pakko metsästää matkaan. Näin nää ekan kerran kun oltiin katsomassa Mama Mia näytelmää esityksen pääosan näyttelijällä jalassa ja siitä hetkestä lähtien olin rakastunut. Onneksi noita löytyi vielä kaupoista ja mun koossakin ja näin sain Namibianlippu tennarit! Mun mielestä toi on tuhatkertaa hienompi ku joku Amerikanlippu! Vai mitä ootte mieltä? Täällä hostellilla myös yks toinenki hankki samanlaiset popot ja muilla se on suunnittella. Tiimikengät tiellä pitää.

Nyt kuitenkin on vielä yks tentti tänään lusittavana ja muuta mukavaa (NOT!), joten en jaksa alkaa muuta turisemaan. Hauskaa loppuviikkoa ihanaiset <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti