sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Syksy ylätti

Takki, Laukku H&M, Kengät Namibiasta, Hiusväri uusi!

Mun vanhasta kännykästä oli vaikeeta siirtää kuvia koneelle. Uudesta ei ole ja tämän tajusin tuossa tällä viikolla, kun laitettiin kaverin kuvia pois kännykästä muistitikulle. Olen tässä kulkenut niin ettei kamera ole ollut messissä ja vielä en ole henkisesti ollut valmis katsomaan ihan kunnolla läpi Norjanreissun kuvia niin, että siitä jotain tänne voisin tuottaa. Olen vain miettinyt miten tyhmää on kirjoittaa ilman kuvia vaikka olisin kokoajan voinut käyttää omaa kännykkääni. Mulle tää nykyaikaan siirtyminen ei selkeesti käy ihan niin helposti! :D Se on hyvä, kun osaa käyttää laitteita, muttei tajua käyttää niitä. 

No, tässä on kuitenkin ensimmäinen kännykällä otettu kuva täällä varmaan koko blogin historiassa. Tai en mene pistämään päätäni pantiksi. Ennen olisin lähettänyt kuvan itselleni facebookkiin ja ottanut sen sieltä. Nyt ei tarvinnut kikkailla. Mulla on vielä tässä kokoajan ollut koneessa kiinni johto, jolla olisin voinut noi kuvat siirtää. Olen kärvistellyt myös siitä, että kännykässä ei oikein ole ollut tilaa ja olen joutunut poistelemaan joitain kuvia vaikka olisin voinut välillä tyhjentää kuvia suoraan koneelle saaden lisätilaa uusille. Huoh miten tyhmä olen taas ollut!

Ihan hyvä tosin julkaista asukuva, josta en tiedä Farkkujen ja paidan ostopaikkaa. Farkutkin on niin vanhat, että ne täytyis varmaan pian värjätä uudestaan mustaksi. Tämä asu on kuitenkin sellainen, jolta haluisin näyttää aina perus arkipäivinä. Tai tässä tapauksessa näytin tältä sunnuntaina, mutta kuitenkin peruspäivinä. Harmi, että nahkatakkikelit alkaa veteleen viimeisiä, sillä en koe, että olisin saanut takilleni tarpeeksi käyttöpäiviä tälle syksylle. Tänään shoppaillessa Ideaparkissakin tavoitteena oli löytää mulle hyvät superlämpöiset talvikengät. Ajatukset ovat siis pian saapuvassa lumessa. Tosin mun muistaakseni ensilumi on monesti saapunut sinä viikonloppuna kun kelloja siirretään, joten aikaa on vielä vähän! (toivottavasti)


Meinasi mennä hermot kenkäkaupoilla, kun jokapaikassa on tarjolla vain mukalämpimiä pörrövuorisia kenkiä, mutta kengän pohja ei kuitenkaan tunnu yhtään pörröisen lämpimältä. Olin jo sitä mieltä, että mulle täytyy tilata jotkut erikoislastenkengät, koska lapsille kyllä tehdään paljon superlämpimiä mahtikenkiä, mutta aikusilla ei tunnu ainakaan ulkonäkö, lämpimyys ja mukavuus kulkevan käsikädessä. Mä pistin pääprioriteetin lämpimyydelle ja Budget sportista löytyikin tosi lämpöisen oloiset talvikengät, jotka vielä tukivat nilkkaakin kivasti. Mä olen ihan hyvä liukastelija, joten kengän tukevuus oli myös yksi tärkeä tekijä. Kengät olivat jopa alennuksessa, eikä ne olleet rumatkaan (ainakaan mun silmään) niin kassan kautta ja kotiin! Olen hyvin tyytyväinen ostokseeni. Minä en aijo talvella kärsiä jäätyneistä varpaista. Näillä kehtaa mielestäni käyttää ihan perus arjessa ja ne voi laittaa jalkaan myös pulkkamäkeen!

Ehkä kerrankin myös partiossa ei naureta mun talvikengille? xD Sitten pitäisi varmaan siirtyä pilkkihaalariostoksille, koska en haluaisi muutenkaan jäätyä. Tämän vilukissan on varmaan ainakin pakko siirtyä ensi viikolla talvitakkien käyttöön.

2 kommenttia:

 1. Moi! Hei tosta housujen värjäämisestä haluaisin kysyä, että ootko paljonkin tehnyt sitä? Mulla on kans yhdet mustat tosi haalistuneet housut ja oon miettinyt että onko niiden mustaksi värjäämisessä mitään järkeä... Lähteekö niistä kauheesti väriä värjäyksen jälkeen? Ja onko pesukone ihan pilalla sen jälkeen? :D Mulla olis samalla postaustoive, että kerro joskus sun tuunaamista/ korjaamista/ värjäämistä tms vaatteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oon mä muutaman kerran värjäilly. Mika enemmänkin, ku sillä menee aina eka hermot haalistuneisiin housuihinsa. Kyllä siinä on oikeesti järkeä kunhan ei pakkaa konetta liian täyteen. Eikä pesukoneestakaa lähde sen jälkeen väriä ku enintään yhden pesun kerran. Koneen muoviosiin on saattanu jäädä jotai pysyviä värjäymiä, mut ei mitenkään pahasti, että edes nyt muistuisi mieleen mitää isoo länttiä.

   Voisin kyllä kertookki tuunnauksista sitten ku sellasia teen. Tällä hetkellä oon tehnyt lähinnä farkkujen paikkauksia xD

   Poista