keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Ruotsin halki Norjaan

Tässä asia mitä on lykätty. Blogin kirjoittamisesta on tullut mulle yksi iso mörkö ja tuntuukin, etten enää halua kauheemmin tehdä sitä. Jokin tässä hommassa tulee muuttumaan. Mietin tämän blogin lopettamista, mutta en raaskisi. Tosin tykkään kirjoittaakkin, mutta kirjoittaminen mun tasaisena tallaavasta elämästä käy tylsäksi. Ajattelinkin siis, että arjen sijaan voin jatkossa keskittyä kaikkeen kivaan. Jos tekee mieli kirjoittaa jostain niin kirjoitan. En ota paineita siitä, että tuleeko kuukaudessa yksi postaus tai kymmenen. Harmi vaan, että kauheen lukijaystävällistä tämä ei ole, täytyisikö vaikka tehdä FB-sivu, jonne aina ilmoittaisin uudesta postauksesta niille keitä se jaksaa kiinnostaa? Luulen, että aihepiiri tulee olemaan enemmän matkailussa, valokuvissa ja tapahtumissa. Juurikin niissä mistä en koskaan yleensä jaksa kirjoittaa heti vaan tarvitsen aina tauon reissun ja sen kuvien läpikäynnissä!

Vaikka nytkin olen lykännyt Norjan reissun kuvien läpikäymistä niin eihän se tarkoita, etteikö niitä voisi postata myöhässä! Nyt sitten kävin ne läpi ja mielestäni julkaisemisen arvoista matskua oli aika paljon. En silti ala niistäkään valitsemaan vaan heitän ilmoille kaikki. Kuvista suurin osa on siis otettu liikkuvasta autosta, kun autoilin tädin ja sedän kanssa muuttamaan serkkua Bodøön. Kaikkea on ehtinyt tapahtumaan ja serkkukin on jo muuttanut sieltä pois, mutta retken maisemat ei siitä kummene. Ruotsin ja Norjan ruska oli kyllä kiva ja porot oli kivoja! (tosin niitä nähtiin vain ruotsin puolella)

Reissu loppui junamatkaan verikuun loisteessa. Oli kyllä jännää seurata sitä junan ikkunasta. Vähän jotain punertavan vivahdetta taisin nähdä, mutta olisihan tuo tarkkailupaikka parempikin voinut olla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti