lauantai 19. joulukuuta 2015

Takapihalla

Toppi, hame H&M, Liehukepaita Glitter, Kengät Burdget Sport, Legginssit saatu.

Säätiedotukset innosti mut eilen pitkästä aikaa pyytään äidin ottaan musta asukuvaa. Ehkä innostusta lisäsi myös toi kiva liehukepaita, jonka ostin Glitteristä. Näin kaverillani tollasen ja pakko oli saada omakin, niin kiva se on! Yleensä en edes maksa mistään vaatekappaleesta 25€, kun pääosin ostan kaiken alesta ja alen täytyy olla vähintään -50%. Uudet talvikengätkin on päässeet käyttöön jo muutaman kerran ja en voisi olla tyytyväisempi. Noi saa helposti jalkaan normipäivinä ja kun oikeen hankeen mennään tallustaan niin ne voi vielä kiristää paremmin. Äidiltä sain tollaset violetit legginssit. Ne oli sille vähän isot ja vaihdossa äiti sai multa yhdet sukkahousut jotka jäi mun makuuni liian matalalle vyötäröstä.

Ei ehkä näytä kauheen fiksulta olla noin pienissä vaatteissa ulkona, mutta eilen ei enää pakkasta ollut, vaikka lunta olikin. Tosin tälle mun flunssalle ei myöskään tee hyvää vilustuttaa itseään yhtään enempää, mutta tänään olo oli eilisestä rilluttelusta huolimatta jo parempi! Ai niin, silmälasitkin ovat uudet! Sain ne vähän etukäteen joululahjaksi. Äiti hankki itselleen lasit ja nämä mun omat tuli kaupanpäällisenä. Näillä laseilla musta on tuntunut siltä, että täytyisi aina käyttää vähän enemmän meikkiä kuin ennen. Sen verran enemmän noi silmät tuolta loistaa kuin vanhoilla. Tässäkin kuvassa, kun silmissä on pelkkä ripsiväri näyttää naama jotenkin valjulta.


Ja niin tässä tosiaan se syy miksi halusin eilen ottaa asukuvaa. Tänään takapihalla ei ole enää ollenkaan lunta. Sellainen se Suomen talvi nykyään on ja luvattu on taas musta joulu. Voi lun ensi viikolla saataisiin edes pienenpieni lumikerros. Ajeleminenkin on paljon mukavampaa, kun maa näyttää kirkkaammalta.

Seuraavana alan katselemaan alkukuun saksan reissun kuvia jos sieltä löytyisi jotain perisaksalaista ja julkaisemiskelpoista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti