torstai 25. huhtikuuta 2013

Pimp my Jacket

Tuntuu ettei oltaisi edes tänään aamulla koulussa oltu, vaikka sielä tunti hilluttiinkin ja laskettiin eri paikkojen välisiä aikaeroja ja muuta sellasta kivaa. Koulun jälkeen otettiin arskaa ja mun paha mieli Tapparan häviöstä ei ota lähteäkseen kun aina joku tyhmä onnistuu siitä muistuttamaan. Auringon oton jälkeen Anniina otti pikku torkut ja herättyään ehdotti jäätelölle lähtemistä ja mähän tartuin tarjoukseen heti! Lupasin jopa tarjota Anniinan herkun, koska syöminenhän aina auttaa pahaan mieleen! (no, jäätelö ainaki auttaa hetken aikaa!)

Jäätelöterapiaa lounaaksi

Jäätelönsyöntireissulla poikettiin myös Crazy shoppiin katsoon josko sieltä löytyis mulle lankaa, jolla voisin tehdä ystävyysrannekoruja ja itelleni ehkä jopa uuden lankaletin hiuksiin. (Ihan kiva kun nyt osaan tehdä ite ettei tarvi ulkomailla rannalla niitä tarjooville naisille tarvi maksaa maltaita!) Löysin sitten Crazy shopista myös paljetteja ja vaikka mulla oli ollut mielessä tuunata uusi farkkutakkini niiteillä niin niiden puutteessa päätinkin käyttää eri värisiä paljetteja.


Seottiin kaikki oikeestaan Jet:ssä shoppaillessamme tiistaina ja ostettiin kaikki kolme suomineitoa samanlaiset farkkutakit. No, ihan koska toi oli aika täydellinen! Vähän tummempi sävy tietty olis ollu plussaa, mutta näillä mennään... Takki maksoi n. 160N$ eli noin 15€, mikä mun mielestä oli todella sopiva summa tosta. Toi takki on vyötärömittainen ja sen vuoksi voin antaa sille vielä enemmän sydämiä! Lisäksi vaikka Suomessa alkaa lämpeneen niin täällä alkaa viileneen. Illat saattaa olla meille johonkin 30+ lämpöasteeseen jo tottuneille viileitä, kun lämpötila voi mennä +15. Vähän eri fiiliksillä kuin Suomessa tähän aikaan vuodesta tollasessa lämmössä. Takki on siis kova sana. Ainut ongelma on, että meillä on nyt kolme samanlaista takkia.


Minäpä sitten näppäränä tyttönä ompelin hopeisia, kultaisia ja pronssisia paljetteja riviin takin eteen ja taakse.  Tiedän, että yleensä on joku tyylimoka tai vastaava jos sekoittaa noita kaikkia kolmea väriä saatika edes kahta, mutta mun silmään toi näyttää hyvältä! Alunperin piti siis tehdä vain eteen, mutta paljetteja oli vähän enemmän kuin kuvittelin niin niitä riitti ihan kivasti taaksekkin. Nyt erotan oman takkini ja pystyn ehkä käyttämään sitä myös samaan aikaan tyttöjen kanssa. ehkä. Joskus jos tämä takki nyt on kestävää materiaalia eikä hajoo kahden käyttökerran jälkeen, kuten ihanat nilkkurit joita rakastin (rakastan! Aijon korjauttaa ne!) niin voisin jossain vaiheessa myöhemmin tuunata tän takin niillä niiteillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti