perjantai 7. kesäkuuta 2013

Hippiletti

Heips!

Viikonloppuna pääsen avautuun tännekkin tämän päiväisestä kenkäfiaskosta jonka kävin läpi, mutta nyt esittelyssä on mun uusi hippiletti! Tällä kertaa en tuhlannut rahojani langan ostoa enempää, koska viimeksi kun otin Barcelonassa letin päähäni (sielä hintaa oli 20€) tutkin vähän, että miten se nainen sen mulle teki ja nyt osaan homman itse. Tämän nähdessään on varmaan taas parturi-kampaajani super tyytyväinen!

Voisin tässä pienen ilmaisen mainoksen myös antaa mun ystävälle Niinalle, joka pistää mun hiukset aina kuosiin. Niina toimii 11.6 lähtien Style by Heini Liikkeessä Tampereella Satakunnankatu 14:ssa. Kaikista parasta on kuitenkin, että tällä viikolla varatuista ajoista saa -20% alennuksen! Minä käytin tämän tarjouksen hyväkseni. Jos siis hiusten laittoa kaipaa kannattaa soittaa numeroon: 0443342910.
(Niinasta voi tykkäillä myös Facebookissa, tästä)

Hippiletti ja pupukorvis (ostin super suloisia korviksia, pitäisi kai ottaa koko setistä kuva)

Olisin taas ollut fiksu niin olisin ottanut kuvan myös itse tekovaiheesta, mutta jos joku sellaista kaipaa niin monesti tälläsen naruletin valmistusohjeet löytyy myös jostain ystävyysrannekoruista! Koitan kuitenkin omin sanoin selittää miten tuon päähäni kieputtelin...

Hommaan tarvitsin noin metrin verran lankaa. Lankoja mulla oli käytössä 3kpl oranssinbeigeä, 3kpl vaaleankeltaista ja 1kpl mustaa. Aloitukseen täytyy tehdä pätkä lettiä, jotta langat saa "jumiin" hiusten kanssa ja aloitukseen jätin myös pätkät jokaista lankaa kaksinkertaisena. En tiedä miten välttämätöntä se olisi, mutta ainakin toimi noin. Hiuksia otetaan letitykseen mukaan vain pieni tupsu. Lettiä ei tarvi tehdä kuin sentin verran ja sitten otetaan yksi lanka, jota aletaan pyörittämään hiusten ja muiden lankojen ympäri. Tällä tyylillä saa kivasti peitettyä lettiosuudenkin, mikäli ei halua sen jäävän näkyviin, vaikka siitä kohdasta tuleekin vähän paksumpi. Siinä sitten vain kieputellaan ja vaihdetaan välillä vain kieputettavaa lankaa ja jatketaan. mitään päättelyitä tai muita noissa langan värin vaihdossa ei tarvita. Lopuksi solmin vain narut keskenään. Katsotaan kauanko pysyy kiinni. Ja jos ei pysy voi sen aina korjata. 

HippiRokki Alisa on siis nyt valmis kesään ja Suomeen paluuseen! Enää tasan viikko aikaa, kun lähdetään Namibiasta ja vähän alta kaksi viikkoa niin olen kotona (tai jos tarkkoja ollaan Nummirockissa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti