lauantai 1. marraskuuta 2014

Pyhäinpäivä


Ohhoh!

Ei ole ainakaan ollut ihan rauhallinen tämä pyhäinpäivä. Kerrankin myös mulle koitui haittaa siitä, että kaupat ovat tosiaan pyhänä kiinni. Olin eilen illalla ompelemassa tekonahkaa ja multa loppui lanka kesken. Tavallinen lanka ei ole tarpeeksi kestävää sen ompeluun eikä edes kuljun kartanossa, jonne soitin, ollut myynnissä nahalle sopivaa lankaa. Hieman ärsytti. Onneksi asiasta ei kuitenkaan tullut sen suurempia ongelmia. Saan ensi viikolla saatettua hommani valmiiksi.

Muutenkaan tämä päivä ei ole ollut rauhallinen, kun puoli kasista asti olen ollut pystyssä ensin leikkomassa tuota tekonahkaa. Sitten päätettiin Mikan kanssa lähteä Ruovedelle vaihtamaan autoon talvirenkaita. Eipähän tarvi niistäkään murehtia. Paljon vielä tuntuu Tampereella ainakin olevan väkeä liikenteessä kesärenkailla, mutta kyllä nyt marraskuussa mun mielestä pitäis olla nastat tai kitkat alla.


Eihän se juokseminen Ruovedelle loppunut vaan ajeltiin vielä kiertoteitse takaisin Tampereelle ja tänään lähdetään vielä äidin kanssa rilluttelemaan! Mä halusin tänne itsestänikin kuvan, ku ostin viimeviikolla niin kivat keltaiset sukkahousut hennesistä, mutta eipä nuo kuvasta erotu ollenkaan. Valkoinen talon seinäkin näyttää keltaiselta. Kuvaaja (Mika) väitti, että kengätkin ovat kokonaan kuvassa, mutta ei ne ole. Onneksi ne on niin mustat ettei ne tuolta hämärästä maasta edes erotu. Olis pitänyt ottaa kuva silloin, kun auringon valoa vielä riitti. Takki on muuten itse joskus koulussa ommeltu. Vieläkin rakastan sitä paljon!

Nyt avaan äidin kanssa viinipullon ja siirryn vapaalle. Liikaa kuitenkaan ei sovi ottaa, kun huomenna meen taas töihin. Nykyään ei ole enää mihinkään koskaan aikaa, kun käy töissä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti