maanantai 9. maaliskuuta 2015

Lumi suli, puro sanoi puli-puli

Yritin huijata teitä ja käyttää viimeviikolla otettuja asukuvia uusina. Katsoin kuitenkin tänään aamulla ulos takapihalle ja näkymä on niin erilainen, kuin se oli viikko sitten etten kehtaa huijata. Asukuvasin itseäni takapihalla tasan viikko sitten maanantaina ja vähän toivoa oli vihreän maan näkymisestä. Mun mielessä ei kuitenkaan ollut toivon hiventäkään, kun kuvittelin uutta lunta satavan vielä paaljon lisää. Kyllä se vaan on niin, että maaliskuu on kevättä ja äiti oli viimeviikolla oikeassa, että saan vaihtaa ohkaisemman takin käyttöön!

Paita saatu lahjaksi, Housut H&M, kengät niin vanhat etten muista mistä ne on.

Kuvailemaan lähdin oikeastaan noiden uusien housujen vuoksi. Ne nyt eivät paljon kuvassa edukseen erotu. (mua ei kiinnostanut seisoskella tuola ulkona kauaa, kun jotain rännän ja veden sekaista tihutti) Ostin ne H&M alesta ja hintaa oli 6€. Tykkäsin tosta kuosista, mutta taas kuten aina se vyötärökaitale tuntuu kapeemmalta kuin housut muuten. Olen nyt koittanut käyttää noita, että se vähän venähtäis ja noiden taskut oli ylipienet. Sinne mahtuu kännykkä sillai poikittain, mutta ei se sielä pysy. Täytynee varmaan tehdä joku ratkaisu ja ommella sinne isompi taskunpussi niin tulee enemmän käyttöä noillekkin. Olen koittanut myös opetella käyttämään taas isoja pyöreitä korviksia. Aika ysärikasari vibat niistä tulee, joten vähemmälle käytölle on vielä jääneet. Noita kenkiä ja ulkona paistavaa aurinkoa katsellessa tekee mieli kaivaa tennarit esiin piilostaan!

Tämän päivän näkymä ovelta terassille! Ei pahemmin tarvi odotella sammalen/nurmikon vihertyvän.

Meidän leikkimökki <3 Tän kuvan voisi luulla olevan vaikka syksyltä mieluummin kuin maaliskuun alulta. Ihanaa, ei lunta!


Ja lisää lumen sulamista on luvassa! Katsoin Forecan sivuilta sääennusteen Pirkkalaan ja hyvältä näyttää. Tosin mitä nyt tollasista pienistä sateista... Meille tuli juuri uusi grilli paketissa ja säät näyttää just sellasilta, että tällä viikolla avataan grillikausi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti