keskiviikko 12. elokuuta 2015

Testissä kiharat

1. Päivä vastatehdyt kiharat

Teen todella harvoin itselleni kiharoita, vaikka mulla kiva kartiokiharrin onkin. Yks päivä päätin testata miten kauan ne kiharat oikeen pysyy kivoina jos olis villi ja suihkuttais niihin lakkaakin. En siis oikeen koskaan käytä lakkaa, koska en siedä sen hajua ja se tekee mun mielestä hiuksista niin likasen tuntuset. Lakkaa en lisännyt ja hiuksia en harjannut tai muuttanut kampausta, muuta kuin pinniä siirtämällä kolmena päivänä ennen kuvien ottoa. 

2. Päivä, vähän laskeneet kiharat, mutta kivat silti!

3. Päivä, joten jäätävää. Tässä vaiheessa luovutin.

Kolmanena päivänä harjaamaton kihara hius näytti aika kaameelta harakanpesältä. Itseasiassa nekin kiharat sai vielä pelastettua, kunhan ne vain viimeinkin harjasi. Mun vähän luonnonkiharaan menevässä hiuslaadussa kiharakin pysyi vielä kolmannen päivän jälkeen latvassa, vaikka sen harjasinkin, tosin en tiedä oliko pari päivää aikaisemmin laitetusta lakastakin tässä apua. Ehkä en kuitenkaan lähtisi kolmea päivää pidemmälle tätä testiä viemään. Kyllä kolmantena päivänä tuntui jo niin hyvältä saada hiukset puhtaaksi!

3. Päivä hiusten harjaamisen jälkeen (Äiti kielsi irvistelemästä kameralle, nii pakkohan se oli ilveillä lisää)
Tollanen kuontalo mulla oli, kun yksi vapaapäivä kiertelin äidin kanssa kirppiksiä Valkeakoskella. Saman päivän aikana kuitenkin kierreltiin myös kampaamoita kysellen vapaita aikoja. Mun kaverilla ei ollutkaan aikaa leikellä mun päätä, joten päätin mennä ihan salonkiin enkä ottaa Fiskarseja käteeni. Cittarilla olevassa kampaamossa oli vapaata ja pääsin sinne suoraan kävelemään leikkuuttaan hiuksiani. Ne olivat edestä kasvaneet jo aika pitkiksi, mutta takana oli kummallisen mittainen polkka. Pyysin kuitenkin päästä tasoihin kokonaan tämän polkkani kanssa ja nyt mulla on kuontalossa kokonaan pitkä polkka, joka mun onnekseni menee myös ponnarille.

Kampaamossa oli myös hierova tuoli pesupaikalla ja hyvä palvelu. Olipa kiva käydä maksamassa "isoa rahaa" hiusten leikkaamisesta pitkästä aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti