tiistai 6. elokuuta 2013

One picture and random text

Huomenta!

Eilen tajusin, etten ole tänä kesänä hyödyntänyt ollenkaan mun vakio kuvauspuistoa. Muutetaan pian poiskin ja sitten täytyykin etsiä uusi kuvauspaikka... Oli siis pakko napata parit asukuvat töihin mennessä. Älkää pelätkö, en kulje töissä omissa vaatteissani, vaan mulla on töissä t-paita päällä.

Liivit Change, tunika, ballerinat H&M, Farkut tehtaanmyymälästä Viitasaarelta, Laukku Legit Namibia, 

Otin eilen osaa tähän muotivillitykseen tai mikä se nyt onkaan, jossa ritsikat vilkkuu paidan alta. Oikeestaan ritsikat vilkkuu milloin mitenkin tämän kesä katukuvassa. Tää oli nyt se mun testaus. Vähän tosin tuntu olevan turhan tyrkky olo, joten ihan jokapäiväiseksi tyyliksi toi ei  ole tulemassa.

Sitä nyt ei tästä kuvasta oikein hyvin näe, mutta mä olen tässä kesä aikana ostanut uudet silmälasit ja hiuksetkin olivat jo edellisessäkin postauksessa saaneet uuden luonnollisen liukuvärjäyksen, jonka toteutti tietenkin Niina ja niitä leikattiin ihan surua tuntematta. Nyt odotan taas jo innolla, että ne kasvais vanhaan pituuteensa!

Tässä alkaa muutto puskeen päälle ja ilmeisesti ensi viikon maanantaina me päästään lopullisesti muuttamaan uuteen kämppään kauemmas keskustasta. Koitan saada tällä kertaa asunnon näyttään sellaiselta, että sen kehtaisi jopa esitellä täällä. Katsotaan miten käy, mutta sen voin ainakin kertoa, että rakastan jo nyt ylipaljon meidän uutta sohvaa, jonka itellan miehet sinne kantoivat viimeviikolla! Ostettiin u-sohva Maskusta, joskin eri värisenä kuin tuola niiden nettisivuilla. Nyt sitten pitäisi olla ainakin löhöilypaikka moneksi vuodeksi! Tosta sohvasta voin sanoa sen verran, että älkää ihmiset ostako sitä halvimmalla kankaalla. Se on kauheeta!

Ps. Jos seuraatte Walking Dead -sarjaa, niin tsekatkaa tää hauska videolinkki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti