keskiviikko 7. elokuuta 2013

Vahinko Suomi vs. Namibia -teksti?


Moro!

En kykene elään hetkessä blogin puolesta, koska sunnuntaina unohdin kirjoitella edellisestä illasta kun innostuin leipomaan. Lauantai aamun vietin kotona tekemättä oikeestaan mitään järkevää, mutta neljäksi suuntasin keskustaan katsomaan Roseiran Sambakulkuetta. Anniinan kanssa koitettiin saada hyviä kuvia ja se kannusti sukulaisiaan, joka olivat kulkueessa mukana. Aika rankkaa hommaa näytti olevan, mitä kuulin jälkeenpäin tanssijoilta, mutta se ei kyllä näkynyt yleisöön ollenkaan! Varmaan vähän lämpöinen kelikin vaikutti jotain asiaan. 

En muuten tänä kesänä ole ymmärtänyt ollenkaan noita uutisia joissa vouhotetaan jostain hellerajan ylittymisistä. Suomessa kun on helle niin muualla maailmassa kävellään talvitakit päällä. Tai itestä ainaki on tuntunut tänä kesänä Suomessa siltä, että lämpösempikin voisi olla, kun kuuma ei missään nimessä ole tullut. Tosin olis kiva olla jossain muualla myös töissä kuin ilmastoidussa sisätilassa, koska nautin tosissani jos ulkona olis lämmin. Mulle se +25 ei nyt viimetalven jälkeen vastaa hellettä, mutta mukavan lämpöstä se on. Aika hyvä vain, kun Namibiassa viimeisen kuun aikana +21 asteessa sormet jäätyivät, mutta täällä ei oo tullut sellasta syväjäätymistä (vielä).

Mekko Australia, Laukku (joka on kaikissa asuissa) Legit Namibia, kengät Namibia, Hiukset silmillä.

Juoksin kaupungilla yllä olevan näköisenä. Roseiran kulkueen jälkeen unohdin kamerani laukkuuni ja loppuillasta ei ole ollenkaan kuvia, vaikka hyvinkin voisi olla. Siirryttiin keskustasta Anniinan luokse ja käytiin hakemassa Alkosta sidukat. En voinut uskoa silmiäni, kun Anniina vakuutti, että Alkosta saa samaa sidukkaa kuin mitä me aina juotiin Namibiassa. Siitä lähti yksi Savanna Dry matkaan ja mentiin Anniinan luokse syömään. (kiitos vielä pikkupitsasta! ;))

Sieltä meidät tuli pari tylleröä noutamaan ja siirryttiin Iidesrantaan alottelemaan ja meikkaamaan. Illan suunnitelmat vähän periaatteessa muuttu, kun aluksi oltiin innoissamme menossa katsomaan Namibialaista Blossomia, jonka oli määrä esiintyä Klubilla, mutta lauantaina aamulla herättiin siihen todellisuuteen ettei Blossom tulekkaan esiintymään FestAfrikassa ja sen korvasi joku ihan jees ruotsalainen bändi, jonka nimeä en muista. Hyvin afrikkalaista musiikkia ne kuitenkin soittivat.



Ilta hurahti ja juotiin me klubilla myös Springbok shotit, tosin vähän reseptiä muuttaen, koska melkein missään baarissa tms ei täällä tarjoilla Amarulaa. Joten ei kun puolet piparminttulikööriä ja puolet Bailaysiä päälletysten shottilasiin ja huiviin. (Elli mä tarjoon sulle joskus!) Oli kyllä hauskaa ja tanssittiin paljon. Olin aivan hiestä märkä, kun lähdin kahden aikaan käveleen kotiin.

Sanoinkin Kimbelle illan aikana, että olen parempi bilettäjä Tampereella, kuin Windhoekissa ja se pitää tosissaan paikkansa. Nautin kyllä suunnattomasti, kun musiikki ei soinut liian lujaa (Suomessa lujaa soiva musiikki ei ole mitään verrattuna Namibiaan!). Nenä ja sisukalut ei kertaakaan tärisseet basson tahdissa ja se oli hyvä.

Josko nyt pari blogitekstiä peräkanaa julkaistuna voisin mennä nukkumaan ja vieläkään ei väsytä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti