maanantai 18. elokuuta 2014

Kesän parhaat
No ne kukat... En varmaan saa ikinä tarpeekseni kukkien kuvailusta. Viimeksi, kun olin käymässä Mikan kotona sielä kukki pihalla niin paljon kauniita kukkia etten voinut olla kuvailematta niitä. Noita samaisia oli mun lapsuuden kodissani ja ne ovatkin monivuotisista pihakukista yksiä mun suosikkeja. Pistettiin äidin kanssa niitä kasvamaan mökillekkin tänävuonna, kun ostin sille sipuleita äitienpäivälahjaksi. Toivottavasti ne ensi keväänä nousevat pintaan :)


Tämä kesä on ollut siitä erikoinen, että jopa minä olen käynyt monesti uimassa. Yleensä käyn vain kerran tai kaksi vuodessa, mutta tämä kesä on ollut entiselle vesipedolle oikein lämminvesinen. Tosin silloin kun vesi oli lämpimimmillään en halunnut uimaan. Mulla ei ollut mukana biksuja ja en halunnut sitten uida.Vesi ei enää näytä lähellekkään tuota +30 astetta enkä enää menisi uimaan. En voi millään ymmärtää miksi joku haluaisi mennä kylmään veteen jäädyttään varpaitaan. Mua himottais hirveesti mennä jonnekkin kylpylään. Vaikkapa Flamingoon, koska en ole koskaan sielä käynyt. Ehkä tollaset reissut kuitenkin kannattaa jättää talveksi. Mulla olis Ikaalisten kylpyläänkin yks ilmainen uintikerta, mutta säästänpäs sitäkin.


Tämän kesän ruokaherkuksi voisin mainita grillatun juuston ja kesäkurpitsan. Kesäkurpitsa menee monessakin eri muodossa. Parasta se on grillattuna tai dipattuna, mutta tänään esimerkiksi tein kesäkurpitsa-tonnikala lasagnea, josta tuli törkeen hyvää! Tosin kaikesta tulee hyvää, kun päälle heittää juustonmakuista kermaa, mutta vaikka teinkin terveellisestä ruuasta epäterveellistä niin oi nam!


En kauheesti jostain syystä ehtinyt ottamaan arskaa, vaikka rakastankin makoilla auringossa. Huonona ihmisenä tietenkin ilman aurinkorasvaa. Taitaa olla toivo jo menetetty siitä etten saisi ihosyöpää. En kuitenkaan Suomessa koskaan pahemmin pala, joten se on hyvä. Makoilin mökkeillessä yhden ylilämpimän päivän järvessä leveällä uimapatjalla, kun Mika yritti olla varjossa viileässä. Mä en todellakaan saa tarpeekseni lämmöstä. Olen selkeästi syntynyt väärään maahan tai jotain. Nytkin +20 asteisissa perus kesäkeleissä olen sormet ja  varpaat jäässä. 

Yhdeksi kesän parhaimmista asioista haluan myös mainita mökkeilyn noin ylipäätään. Ihan sama missä mökkeillään, mutta mökillä pystyy vaan rentoutumaan sata kertaa paremmin kuin kotona koskaan!

Yksi mun lemppariasia tänä kesänä on todellakin olleet hassunhauskat sydänaurinkolasit. Ostin kesän alussa Lindexiltä kympillä kultasankaiset sydänarskat, mutta ne vaatisi piilareiden käyttöä, niin ne jäi nyt vähemmälle käytölle, kun en saanut aikaiseksi mennä hankkiin piilareita. Sen sijaan valkoiset Tigeristä ostetut arskat ovat saaneet useita käyttökertoja enkä varmaan ensi kesänäkään halua vielä luopua näistä plekseistä. Oon myös aina halunnut peiliarskat, mutta en ole koskaan niitä ostanut. Mulle on lapsena jotenkin peloteltu, että ne on pahaksi silmille tai jotain ja olen tästä syystä niitä pelännyt. Nyt en enää välitä tälläisistä pelotuksista. Toivotaan ettei musta tule sen vuoksi sokea.


Kaikkein parasta tänä kesänä on ollut kuitenkin se, että oon saanut viettää aika paljonkin aikaa mun ystävien kanssa. Silti aina tuntuu, ettei aikaa ole kenellekkään, mutta silti jälkikäteen ajateltuna on ollut ihan parasta esimerkiksi mun valmistujaisissa ja reunionissa hengailla kavereiden kanssa. Lisäksi parasta on myös se, että sain paljon skumppaa ja muita lahjoja valmistumisen johdosta, mistä myös on yllä oleva kuvakin. Sain Mikan vanhemmilta ihanat Kalevalan korvikset, joiden sarjaan kuuluva sormus multa löytyykin jo korulippaasta (pitäisi etsiä se taas käyttöön). Olen vain niin onnellinen, että en ole joutunut viettämään koko tätä kesää töissä, vaikka kauheeta stressiä onkin ollut niin onneksi olen aina välillä osannut heittäytyä loma tunnelmiin ja nauttia!

4 kommenttia:

 1. Meidän täytyis mennä yhdessä iksuun ja käyttää ne meidän kylpyläliput! Ja siitä sitte mökille :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa suunnitelmalta! Harmi vaan, että meille on varmaan vaikeeta löytää yhteistä vapaata aikaa :D

   Poista
 2. Aiiivan ihanat lasit, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tykkään itekki niistä hurjan paljon!

   Poista