maanantai 11. elokuuta 2014

Short Reunion story


Pitkästä aikaa jaan jopa musiikkia! Tätä ihanaa kesärallatusta vaan en voi olla jakamatta, varsinkin kun siinä lauleskelee yks mun lemppari siipiensyöntikavereista. Toivotaan tällästä musiikkia tulevan paljon lisää!

Tampere on niin ihana varsinkin kesäisin <3

Tosiaan tän kuun alku oli todella täynnä menoa ja meininkiä. Keskiviikkona 30.7. saapui ensimmäinen saksalainen tänne meitä viihdyttään ja siitä lähtien meno ei oikeastaan pysähtynyt hetkeksikään. Ainakaan mulla, koska torstaista lähtien alkoi meidän kämppä täyttymään ja sain koko ajan olla menossa. Anniina oli ihana ja hankki meidän seurueelle ilmaiset liput näsinneulaan ja se oli kyllä mahtava paikka vierailla turistien kanssa. Tosin itse tykkään enemmän pyynikin näkötornista noin maisemien kannalta, mutta me käytiinkin sitten molemmissa! Munkkiakin syötiin ja tietenkin yritettiin myös ottaa kisaa ettei saa nuolla sokerihuulia. Se on kyllä aina vaan hauskaa! 

Mekko Australia, Haisuballerinat H&M, Reppu Namibiasta

En ole aikoihin käynyt baarissa, koska raha ja aika, ja nyt mäkin pääsin pitkästä aikaa viihteelle! Ostettiin vuorokauden voimassa olevat bussiliput, joka maksaa nuorelle vain 4,5€ ja säästettiin näin aika kivasti yömaksunkin kanssa. Bilepaikaksi valikoitui Rodeo sen halpuuden vuoksi. Harmiksemme ei ihan ehditty ennen 11 sisään ja jouduttiin maksamaan sisäänpääsy, mutta 2,5€ olut verrattuna monien paikkojen 6€ olueen oli silti todella hyvä. Muutenkin tykkään tosi paljon Rodeon musiikista, koska rakastan ysäriä ja muutenkin ikivihreitä. Tanssittiin jalkamme ja selkämme kipeiksi ja oli kyllä kivaa bilettää pitkästä aikaa. 

Sieltä voi sitten arvata, että kuka olen minä. Ei ole kauheen vaikeeta :D

La-Su yöksi siirryttiin maaseudun rauhaan meidän mökille. Tehtiin kapanaa eli grillattiin lihaa afrikkalaisittain ja muutenkin syötiin paljon, saunottiin, uitiin, suppailtiin, juotiin ja istuttiin nuotion ääressä juttelemassa. Oli oikein kivaa ja olis tehnyt mieli jäädä toiseksikin yöksi. Aikaa ei vaan valitettavasti ollut ja ensimmäisenä saapunut saksalainen lähtikin jo sunnuntaina kotiin. Lauantai-iltana katsottiin meillä kotona Jurassic Parkia ja säikyttiin Ellin kiljahduksia jännissä kohdissa. Saatiin siis melkein sydänkohtaus joka kerta, kun jotain jännää tapahtui yllättäen ja sen jälkeen toki kaikki saivat nauraa kippurassa. Ja mulle vielä väitetään, että eläydyn elokuviin liikaa!

Viimeviikon lopulla koitin sopeutua siihen, että talo on tyhjä. Onhan se ihanaa, että ystäviä on kylässä, mutta on sekin kivaa, kun saa olla yksin kotona!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti