tiistai 20. tammikuuta 2015

Puettu kissa on onnellinen kissa


Meidän Lissukka steriloitiin viimeviikon perjantaina. Lääkäristä saatiin mukaan kauluri, jonka lissu sai oikeestaan heti irti. Solmin sen paremmin kiinni, mutta raukka ei pystynyt kuoleen edes etukäpäliää saatika syömään se päässä. Kisu vaikutti tosi surkeelta ja yritti aina välillä vetää kauluria pois ja nuoli sitä, kun ei muuhun osunut. Raukka. Se lähinnä nukku pari päivää, kun sen kiinnostus leikkimistäkin kohtaan lopahti aina ennen ku alkokaan. Kisu ei ollut kauheen onnellinen.


Mulle ehdotettiin sukkahousuista sellasen suojan tekemistä haavakohtaan ja löysin laatikostani vanhat säärystimeni. vedin säärystimen Lissun päälle ja se heti tottakai onnellisena nuoli itsensä puhtaaksi. Ai, että miten pehmoinen sen turkista taas tuli ja kissakin piristyi silmissä.


Pelkkä säärystin ei kuitenkaan pysynyt kauheen hyvin kissan päällä ja venytin siihen tassuille mentävät aukot. Kissan kävely muuttu vähän hassun näköiseksi, kun aukot oli tietenkin liian pienet ja kiristävät. Päätin neuloa sille itse paidan, mutta laiskistuin ja päädyin pikaratkaisuun, että muokkaisin vaan säärystimen sille sopivammaksi.


Ja noin! Säärystin sai yläosan ja nyt se pysyy päälläkin. Kissa on nuollut ton säärystimen yläosan jo parissa päivässä vähän huopuneeksi, mutta muuten sen energiataso on noussut kohinalla! Kauluria käskettiin pitää 7-10pv ja nyt mennään päivässä 5. Olis ollut kyllä ihan hirveetä masentaa Lissua pakottamalla se pitään kauluria niin pitkään. Se eka päivä ja vähän toista olis ollu riittävä aika, että tiedettiin ettei haava vuoda. Tälläsissä tilanteissa suosittelen siis oikein mielelläni eläimille puettavia suojavaatteita! Mun mielestä jotku martat tms. vois alkaa tekeen myyntiin tälläsiä kissan villasukkapaitoja :D (jos muuten kokoa haluatte tietää niin Lissu on aika laiha kissa ja tossa pötkössä on 48 silmukkaa)

2 kommenttia:

  1. En kestä, ehkä maailman ihanin toi säärystinviritys!!! :) Ja toi teidän kisu, voi mika söpöliini. Oon ihan kurkkuani myöten täynnä sitä kun kaikki aina lullaa koiria ja joka paikassa vaan paasataan söpöistä koirista plää plää, kissat on PALJON ihanempia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voisi olla enempää sun kanssa samaa mieltä! :D:D Harmi, että sä oot kissoille allerginen.

      Poista