lauantai 31. tammikuuta 2015

Koristepuu

Liityin MyIittalan jäseneksi. En ole aikaisemmin liittynyt, kun äiti on ollut sielä jäsenenä ja oon pistänyt omat ostokseni aina sen tiliä kartuttamaan. Nyt kuitenkin tuli sellainen hetki, kun halusin tilata netistä Iittala Shopista muumitauluja ja MyIittalan jäsenet saivat tilauksestaan 30% alennusta. Äiti oli ulkomailla, joten en tohtinut hänen tunnuksiaan käyttää ja liityin sitten itse. Sain vielä postikulutkin ilmaisena ja suureksi yllätyksekseni alennus annettiin kaikista kalleimmasta tuotteesta!

En toki itse hyötynyt tästä mainoksesta, mutta olen hyvin tyytyväinen asiakas! Tilasin aika kalliilla tuotteita, kun 3 uutta Muumi koristepuun palasta oli ilmestynyt ja ne oli pakko saada. Samalla pistin tilaukseen myös yhden synttärilahjan.


En viitsinyt aikaisemmin laittaa pelkästään Muumimammaa ja -pappaa seinälle, mutta nyt kun seuraksi saapuivat Muumipeikko, Pikkumyy ja Nuuskamuikkunen en voinut enää piilotella noita kaunokaisia laatikoissaan. Niissä oli myös mukana kätevät pahvit, joiten avulla ruuvit oli helpompi asetella oikealle kohtalle seinään. Toki enhän minä niitä ruuveja laittanut vaan Mika. Seisoin kyllä vieressä varmistamassa ettei mikään menisi pieleen. Muumit pääsivät nyt koristamaan keittiön seinää. Heti ensimmäistä kertaa meidän uuden kodin nähtyäni tiesin, että haluaisin noi juuri siihen.

Kuva lainattu 

En ole koskaan ollut esimerkiksi mikään muumimukien suurin keräilijä, mutta tämä puu vei kyllä mun sydämen kokonaan! Tykkään myös muista Muumi-tauluista, mutta niiden kanssa aina iskee piheys. Nyt kun tämän keräilyn on aloittanut niin en voi enää ainakaan lopettaa! Viimeiset palat ilmestyvät 2017, joten hetken aikaa tää harrastus kestää. Sitten saa nähdä jatkanko muumikannujen keräämistä vai mitä... Niitä mulla on jo kaksi ja nekin on aivan ihania!

(Huomasin muuten tätä kirjoittaessani, että mun Pikkumyy palanen on vähän erilainen, kuin mitä tossa mallikuvassa oleva...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti