perjantai 17. huhtikuuta 2015

Kivijalkaliikeshoppailua


En ole shoppaillut Vero Modassa aikoihin! Ennen siis viimeviikon perjantaita. Mun ystäväni vinkkasi tulla shoppailemaan, kun Vertsussa oli Give-A-Day tapahtuma ja kaikki myymälöiden tekemä myynti meni suoraan hyväntekeväisyyteen. Suomessa puolet rahoista meni lastenklinikoille ja puolet ulkomaille kolmeen suurempaan kohteeseen. Tottakai piti päästä tekemään hyväntekeväisyyttä, kun kerran samalla sai shopata itselleen vaatteita! Todella harvoin ylipäätään ostan mitään kivijalkaliikkeistä, kun aina tulee vain tilattua kaikki netistä. Ehkä pitäisi alkaa harrastamaan tollasta päämäärätöntä shoppailua enemmänkin, mutta saa nähdä jääkö vain kuvitelmaksi.


Onneksi suuruudenhulluus ei iskenyt ja ostin vain kolme tuotetta. Sielä oli tarjolla myös aivan ihania mekkoja, mutta kohtuus kaikessa. Ostin pari tavallista toppia. Niitä ei ole koskaan liikaa. Ton ruskeanpunaisen, joka mulla on asukuvassa päälläkin ja sitten harmaan. Lisäksi ostin tuon aivan ihanan hapsukimonon! Rakastuin siihen kyllä täysin, vaikka kyllä mä melkein aina tykkään kaikesta missä on hapsuja! Oli pakko seuraavana päivänä heti tosiaan pukeakkin uusia vaatteita päälle, kun menin Oskulaisten kanssa landelle eli Tuusulaan parantamaan maailmaa.


Päällä oli myös Pirkkalan Seppälän muuttomyynnistä ostettu farkkuhame. Se maksoi euron, niin pakkohan se oli kotiuttaa, vaikken olekkaan aiemmin kokenut itseäni farkkuhame ihmiseksi. Vieläkin on vähän totuteltavaa. Tälläseen maalaistyyliin se kyllä kieltämättä mielestäni sopii. Jalassa mökkicroksit, jotka eivät aidot ole ja vielä oli sen verran viileä, että puin thermosukkahousut. Viimeviikon lauantaina oli kyllä niin lämmin päivä, että takkia ei paljo pihalla päiväsaikaan tarvinnut. Tuntui oikeen ihanasti keväältä ja aurinkolasit olivat pakollinen asuste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti