perjantai 3. heinäkuuta 2015

Pikkuhiljaa irti tennareista


En ole mikään varvaskuvien tai muutenkaan ällöttävien varpaiden suurin ystävä, mutta nyt tuntui siltä, että on aika ottaa kesän varvaskuva. Tosin olisi se kai ollut kivempi jos olisin seissyt nurmikolla paljailla varpailla. Näin ei kuitenkaan nyt ollut vaan pistin tällä viikolla torstaina ensimmäistä kertaa tänävuonna sandaalit jalkaan! Olisihan sitä voinut koittaa jo aikaisemminkin, mutta en ole jotenkin vielä osannut pukeutua kesään, vaikka sitä koko talven odotti, että voisi pistää kesämekot tai muut ihanuudet päälle. Pitäisi varmaan sheivata jalat xD

Housut H&M, Toppi ja Sandaalit Namibiasta

Torstaina tosiaan kipitin töihin tälläisessä asussa. Toista kertaa tänäkesänä uskaltauduin jättämään takin kotiin. Otin kuitenkin varmuuden vuoksi sateenvarjon reppuuni mukaan. Koskaan ei voi tietää mistä se sade tässä Suomen epävakaassa kesässä yllättää. Paremmin säilyy yleensä kastumatta, kun raahaa sitä sateenvarjoa mukana niin sadepilviä ei näy missään. Olin aamulla melkein innoissani, kun löysin tuon peplum -topin kaapistani, mutta päivänmittaan siihen meni hermot. Sisällä kaikki on ok, mutta ulkona tuullessa napa meinaa väkisinkin vilkkua. Ja se ei ole kaunista katsottavaa. Tuo tarvisi parikseen korkeavyötäröisen hameen. Noiden pinkkien housujenkin vyötärö on keskimääräistä korkeampi, mutta ei tarpeeksi. Lisäksi ne on todella kummallisen malliset. Jos niissä ei tule kamelinvarvasta(oujeah!) niin sitten ne painavat napakorua. Olen useasti harkinnut niistä luopumista, mutta en varmaan ikinä tee sitä. Ajattelen aina vaan, että jos laihtuisin niin ne istuisivat paremmin. Tosin siitäkin on jo varmaan 4-vuotta, kun ne ostin ja ne ovat muuten pysyneet yllättävän hyvinä.

Hiuksetkin ovat jo kasvaneet nutturamittaan!!! Harkitsen kuitenkin taas niiden katkaisemista.


Yritin tuossa yksi päivä tehdä ah niin muodikasta lakkausta kynsiini. Käskettiin ensin lakata pohjalakka, sitten teipata kolmiot joko kynsien tyveen tai päihin. Etusormesta näkee mitä tapahtuu, kun sen teipin vetää pois. Keskisormesta ja nimettömästä näkee miten kivalta näyttää, kun tuo pilalle mennyt lakkaus on korjailtu. Ei mene ihan putkeen tolla ohjeella. Koitan seuraavaksi lakata kolmiot suoraan kynnelle teippejä käyttäen ja vasta sitten pistää lakan muulle kynnelle. Ei se voi ainakaan paljon huonommin mennä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti