perjantai 3. heinäkuuta 2015

Aurinko armas

Huh!

Tämän viikon on ollut aivan ihanat säät, mutta en ole osannut ennen tätä päivää ottaa niistä aamusin kaikkea irti. Olen vain lähinnä odottanut sisällä tai jotain muuta hääräillen (kuten eläinlääkärissä käyden), että kello olisi kaksi ja voisi lähteä töihin. Typerää, eikö? Tänään heräsin kiukkuisena kasin maissa, kun Mika lähti töihin. Kiukuttelin yksikseni tunnin verran ja uutisista sanottiin, että nyt saattaa olla kesän lämpöisin päivä niin pistin shortsit jalkaan ja tuubitopin päälle ja menin ulos. Kyllä kannatti! Sain niin paljon hyvää mieltä ja energiaa vain lekottelemalla auringossa, whatsappailemalla kaikille ja polttelemalla shishaa. Kyllä kannatti! Kaiken lisäksi taisin saada jopa vähän väriä yläkroppaan. Harmi, että helteet ilmeisesti poistuvat viikonvaihteessa.

Mekko Finwear, Panta H&M, Arskat Espanjasta

Jotten nyt aivan liikaa tähän päivään menisi niin mulla on törkeen paljon kuvia tallessa viime viikonlopulta. Lauantaina olin vielä töissä, mutta kuudelta saapui auto ja nappasi mut mukaansa mökille. Jos en paremmin olisi tiennyt niin olisin voinut kuvitella olevani lomalla! Hengailin vanhempieni, tätini ja hänen miehensä kanssa ja nautin auringosta ja seurakin oli paikoitellen ihan hauskaa! Viikonloppunakaan en tajunnut, että aurinko voisi olla polttavaa ja yllä olleesta mekosta jäikin mun selkään kivat palaneet rajat. Selällä kesti tällä kertaa yllättävän kauan parantua, mutta tänään jo uskaltauduin aloittamaan operaatiota rajojen peittäminen. En tiedä taitaako se onnistua tänäkesänä ollenkaan. Inhoon näkyvissä olevia rusketusrajoja.

Mummula

Unikoita

Lumipalloheisi


Mökiltä käveleskeltiin porukalla Mummulassakin käymään. Käydään mummulassa aina oikeastaan päivittäin, kun ollaan mökillä. Mun mielestä on mukavaa käydä moikkaamassa mummua ja pappaa. Nekin alkaa jo olemaan hyvin vanhoja ja tykkäävätkin seurasta, vaikkei sielä olisi edes kauaa. Mummulan pihassa on valtavasti ihania kukkia ja unikosta nappasinkin matkaani muutaman siemenkodan josko sen saisi mökillekkin tai vaikka kotiinkin kasvamaan. Mummulan kissa oli tuonut papalle näytille hiiren ennen kuin söi sen :DKävelymatkalla takaisin mummulasta huomattiin keskellä tietä kasvava mansikka. Kipaisin yhden tätini mökille, joka oli siinä vieressä ja lainasin lapiota, että saatiin mansikka pois tieltä ja vietyä meidän kukkapenkkiin kasvamaan. Kukkapenkistä täti löysi yllätyksen, kun kiven alla olikin iso sammakko. Tosin äidin mielestä tämä yksilö ei vielä ollut iso, mutta näin aikaisemmin pienemmänkin hyppivän kukkapenkissä... En tiedä mistä tämä kesätaika on peräisin, mutta meidän perheessä on aina sanottu, että jos kesällä näkee ensimmäisenä sisiliskon niin on ahkera koko kesän, sammakon niin on laiska tai käärmeen niin on vihainen. Minä näin sammakon, joten koko loppukesän saan olla taikauskon piikkiin laiska. Onneksi näin sammakon, koska noin tunti sen jälkeen näin käärmeen! Vihainen en haluaisi olla. Onkohan muiden perheessä tälläisiä uskomuksia?

Löysin vanhat vesiväripuukynäni


Mökillä ollessa kuuluu tietenkin myös syödä hyvin. Tädillä oli ollut lauantana päivällä "serkkukokous" ja sieltä olikin jäänyt niin mukavasti ruokaa yli, että herkuteltiin niillä vielä sunnuntainakin. Kivasti siinä elin taas siivellä, mutta eipä täti antanut mun vielä maanantainakaan maksaa lounastani, kun palattiin kaupunkiin ja käytiin Tiinan kotiruaassa syömässä (btw keittolounas 6€ sisältäen salaattipöydän ja ruokaa saa syödä niin paljon, kun napa vetää ja se on hyvää!). Mökillä vietin aikaani pääasiassa värittäen uutta aikuisten värityskirjaani. Muuta en tällä kertaa saanutkaan aikaiseksi. Hommiahan mökillä olisi aina, mutta joskus täytyy pistää vaan aivot narikkaan ja antaa kesän viedä.

Omnom

2 kommenttia: