tiistai 11. lokakuuta 2011

Vapaa aamu


Friends With Benefits (2011) - Official Trailer

Katsoin ton leffan tänään. Inhoon ja rakastan sitä samaan aikaan. Ärsyttää todella paljon miksi noiden leffojen pitää aina loppua tollai onnellisesti, kun tosi elämässä homma ei menisi niin. Oikeesti nainen vain jää koukkuun ja mieheltä tulee vastaukseksi ettei pysty kuvittelemaan pitkään kestävää suhdetta.

En sitten tiedä mikä on pitkä suhde ja mikä ei, mutta voin kertoa omasta kokemuksesta, että suhteet ovat vaikeita. Ihan kaikenlaiset. Koskaan ei ole hyvin. Yksipuoliset suhteet on tietenkin omalta osalta paskimpia, mutta taas jos joku on ihastunut suhun ja sua ei kiinnosta niin mitä muutakaan siinä kannattaa tehdä kuin sanoa tylysti ei. Onko edes järkeä jatkaa tapailua, mikäli tietää, että toista osapuolta ei vaan todellisuudessa kiinnosta.

Mulla on selkeesti omia ongelmia tota leffaa vastaan! En kyllä pistä pahitteeksi yhtään, että siinä on kauniita ihmisiä ja hyvää musiikkia. Nautin kyllä tuosta leffasta, mutta loppuratkasusta (jonka tietenkin jo arvasi heti leffan alettua) ei jäänyt kun paha mieli. Miksei ne olis voinut jatkaa ihan vain KAVEREINA, eikä rakastua. hmph...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti