maanantai 17. joulukuuta 2012

Luukku 17




Harvemmin saan mitään blogihaasteita ja onkin aika piristävää, kun sellainen yllätys saapuu kommenttiboksiin! Tällä kertaa mut haastoi Dedicated to myself -blogin Saikku ja sain 10 kiperää kysymystä. Katsotaan onnistunko avautumaan itsestäni jotain sellaisia asioita mitä ette vielä tiedä!

Ohje haastetuille:
Haastetun pitää kirjoittaa kysymykset ja niiden vastaukset blogiinsa. Sen jälkeen haastettu haastaa 4-5 bloggaajaa. Haastetun tulee keksiä uudet 10 kysymystä, ja ilmoittaa heille että heidät on haastettu! HUOM haastetulla pitää olla alle 200 lukijaa!

1. Jos saisit olla yhden päivän joku julkkis, kuka olisit ja miksi?
Tää kysymys on hieman vaikee, koska mä en oikeestaan mitenkään ihannoi ketään julkisuuden henkilöä, enkä oikeen fanitakkaan erityisesti ketään, mutta lemppareimman bändini eli Rammsteinin laulajan Till Lindemannin housuissa olis varmasti aika mielenkiintoista käydä. (voi mitkä mielikuvat taas syntyivät tosta lauseesta!) Varsinkin jonain sellasena kesäisenä festaripäivänä, kun pitää heittää kunnon show pystyyn ja yleisö on ratketa pöksyistään.

2. Kokkaus bravuurisi?
Kokkaus ei varmasti ole mun vahvinta alaa, mutta ainut ruoka jota poikaystävä on sanonut, että on parempaa kuin hänen äitinsä tekemä on mun tekemä kanakastike Se voisi olla mun bravuuri! Ainesosat ovat tietenkin salaiset (koska en muista enää mitä silloin soosiin laitoin!)

3. Leivotko usein? Jos niin mitä?
Pyrin leipomaan, koska muuten tulee valitusta kun en ikinä muka tee mitään herkkuja. Muffinsseja teen mielelläni, joskin joka kerta eri ohjeella. Ja erilaisia makeita piirakoitakin syntyy silloin tällöin kun saan jostain inspiksen.

4. Miten rentoudut?
Telkkarin edessä perus päivinä, mutta esimerkiksi jouluna ajattelin lukea jotain hyvää kirjaa. Rentoutuessa täytyy päästä vähän kuin pakoon omia ajatuksia. plus lukemistakaan ei voi harrastaa hiljaisuudessa. Rentoutuessa on pakko soida taustalla joku musiikki tai antaa telkkarin sitten mölytä kunnolla.

5. Millainen on unelmakotisi?
Yksikerroksinen omakotitalo. Mun unelmakoti vähän muuttuu päivä päivältä ja mun harrastuksena onkin piirtää sisustuksineen talon pohjapiirrustuksia. Unelmakoteja on siis useita, mutta jokaiseen unelmaan kuuluu se, että sielä kävisi siivooja!

Esimerkki unelmakodista, jonka suunnittelin asuntomessujen jälkeen.


6. Mitä uutta kieltä olisi hauska opetella?
Venäjän opiskelu on opiskelemani matkailualan vuoksi pyörinyt mielessä ja koitan varmaan ensi syksynä aloittaakkin venäjän alkeet josko edes ne kirjaimet oppisi.

7. Pelaatko tietokonepelejä?
Aika vähän enää nykyään. Haluisin taas alkaa pelaamaan simssiä, mutta en uskalla koska jään siihen liian pahasti koukkuun ja sitten meneekin monta päivää vain koneen ruutua tuijottaessa.

8. Oletko koskaan kokeilut raaka ruokaa?
Raakasuklaata olen maistanut ja jos se lasketaan, että olen dipannut kaakaopähkinöitä luomuhunajaan. Ei ole oikeen mun juttuni.

9. Lempivaatteesi?
Sairaan vaikea kysymys!!! Rakastan lähinnä kaikkea, mitä mun vaatekaapissa on, mutta jos täytyisi valita yksi vaate missä kulkisin lopun elämääni niin se olisi tämä:

Tosin en ehkä normaalisti yhdistäisi tota noihin kenkiin!

10.Onko sinulla tatuointeja? Missä? Jos ei, mihin ja millaisen haluaisit ottaa?
Nämä mun viisi musteläikkää on helpompi selittää kuvien kera, joten tässäpä tärähtäneet otokseni:
Oskun vähän levinnyt logo oikeassa korvassa

Parit nuotit vasemman korvan takana

Oma "logoni" vasemmassa kämmenessä

Päivänkakkaroita ja kiekuroita vasemmassa kantapäässä

Partioryhmän nimi oikean pakaran yläosassa.


Mukaan haastan omilla kysymyksilläni 329dB, Summer's, Tbap ja Kirkupöllö

Sitten ne kysymykset:

1. Mikä on ns. oudoin tapasi?
2. Onko blondeilla hauskempaa?
3. Mihin matkustaisit mieluiten?
4. Laitatko vessapaperin tulemaan seinän puolelle vai poispäin seinästä?
5. Jos muuttaisit nyt niin minne muuttaisit ja miksi?
6. Mitä harrastat/ olet harrastanut?
7. Mikä on lempiblogisi?
8. Keräiletkö jotain?
9. Mille nauroit viimeksi?
10. Teetkö uudenvuodenlupauksia? Mitä?

4 kommenttia:

  1. Kiitsat haasteesta, vastailen asap :)
    Ihania nuo sun tatskat! <3

    VastaaPoista
  2. The Sims.....!
    Suomen-lomalla aion hommata tämän http://thesims.com/en_US/the-sims-3-seasons ja pelata niin, että pää tärisee.

    Laura J.

    VastaaPoista
  3. Jee! Kiitos haasteesta! Mielenkiintoisia noi sut tatuoinnit. :)

    T. Kirkkis

    VastaaPoista