keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Luukku 5



Viimeinen tietokoneellinen tällä lomareissulla on tänään. Kuvia en jaksa nyt alkaa vieraiden koneella latailemaan, mutta koitan sitten jotain pientä reissupostausta tehdä ensi viikon viihteeksi. Eilen tosiaan kulutettiin iltapäivämme istumalla junassa ja pelaamalla sielä Tigeristä ostettua mini magneettishakkia. Minähän tietenkin hävisin joka pelin, mutta ihan hauskaa ajanvietettähän se oli! Illasta ei oikeen sitten muuta tehtykään kun saunottiin mun tädin luona ja pistettiin maate.

Tämä aamupäivä kului tädin miehen uutta hallia ihaillessa ja käytiin me rentoutumassa Oulun Edenissäkin. Muuten oli kyllä mukava lillua, mutta vähän harmitti ulkoaltaan +15 asteen lämpö, kun ei sinne tarjennut mennä ollenkaan! Meillä oli myös molemmilla jäänyt uima-asut kotiin, niin jouduttiin nekin vuokraamaan, mutta ei uintireissu silti kahteen pekkaan maksanut kuin 28€. Mä odotin paljon pahempaa.

Päivällä tädin mies oli ihana ja tarjosi meille lounaan kiinalaisessa ravintolassa keskustassa, jonka jälkeen vielä mentiin moikkaamaan mun yhtä kaveria ja käytiin todella kivassa kahvilassa, jonka nimi oli Katu. Suosittelen jos sinne eksyy ottamaan glögikakkua, se oli tosi hyvää! Ilta tässä kuluukin telkkarin, glögin ja kotijuuston parissa. Nyt jo kuudelta tuntuu, että kello olisi kymmenen ja väsyttää ihan sairaasti. Onneksi aikaisin nukkumaan meno on ihan sallittua, kun huomenna lähdetään aamusta ajamaan Tervolaan mökkiä lämmittämään ja tämä blondi sai myös kuulla ettei Ruotsin puolella juhlita Suomen itsenäisyyspäivää niin saattaa olla, että käydään huomenissa myös Haaparannalla ja Tornion Rajalla shoppailemassa! ( Tämä vain sen vuoksi, että ääliöt ikärajasäännöt ja YLE on myöhäistänyt jo perinteeksi muodostunutta klo 14.00 Tuntemattoman sotilaan alkamisen aikaa ja nyt ei sitten tiedäkkään mitä sitä koko päivän tekisi, kun illalla vasta pitää siirtyä töllön eteen, ärsyttää!)

Mutta Hauskaa Itsenäisyyspäivää ja loppuviikkoa kaikille, nyt lomaillaan ja ensi viikolla palataan sorvin ääreen! :)

2 kommenttia:

  1. Eih, ootko käyny torniossa!? En ala ko sinne eksyy ihmiset vaan sillon ko oon ite käymässä muualla.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ajeltiin siitä läpi... :D Niinhän se yleensä menee ettei koskaan näe ketään, vaikka tyypit kävis melkein sun kotiovella!

      Poista