maanantai 23. joulukuuta 2013

Aatonaatto


Hyvää Jouluista Huomenta!

Me aletaan tekemään lähtöä joulun viettohon, mutta ensin tulin näyttämään naamaani täällä. Mulla on varmaan 3 asua liikaa pakattuna mukaan, mutta eipähän ainakaan pitäisi tulla ongelmia ettei olisi mitään päällepantavaa. Lähdetään siis ensin Valkeakoskelle mun porukoille leipasemaan yksi glögikakku äidin kanssa ja siitä matkaamme Iittalaan viettämään Jouluaattoa. Päivänä täytyykin jo lähteä näyttämään naamaansa myös Mikan kotiin ja sieltä vielä Tapaninpäivänä mun mummulaan ja mökille. Ei ainakaan tarvitse sanoa, että olisi tylsää, kun saa koko ajan olla menossa!

Paita etukäteisjoululahja äidiltä Seppälä, Tregginssit H&M (niissä on kivat polvet, mutta ei tässä suttukuvassa näy)
 Meillä on kotona pari punaista lamppua normilamppujen seassa ja pitäisi ilmeisesti oppia ettei niitä kannata laittaa päälle jos haluaa asukuvan näyttämättä vaaleanpunaiselta. Anteeksi vielä siis suttuisesta kuvasta. Vois alkaa taas yrittään saada parempia kuviakin aikaiseksi. Tollasella yksinkertaisella asustuksella lähden siis liikkeelle, tosin kaulaan tulee vielä omenakaulakoru.

Huomiseksi aamuksi tein vielä ajastetun postauksen, mutta muuten en pääse tietokoneen ääreen ennen perjantaita ollenkaan.

Hyvää ja Rauhallista joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti