perjantai 20. joulukuuta 2013

MoodPupu


Huomenta!

Täällä sitä taas maataan kotona vilttien alla, kun jaksoin kaksi iltaa ahertaa töissä. Eilen oli viimenen tentti tälle vuodelle ja tuntuu, että venäjä jopa suju sen verran hyvin ettei tarvitse petätä ettenkö olis kokeesta läpi päässyt, vaikka en kaikkea muistanutkaan. Ei ihme, sillä jäi muiden koulujuttujen ja yhden laivareissun vuoksi kolmet venäjäntunnit väliin eikä niitä tunteja paljo kolmea enempää tainnut olla, joilla olin läsnä. Tyttöjen kanssa silti kivasti opiskeltiin jopa kaksi kertaa itsenäisesti! En olis meistä uskonut, että oikeesti pysyttäis aiheessaki kauemmin ku puolituntia.


Toissa-aamuna geelasin kynteni. Ostin Seppälästä joku aika sitten Sensationailin Taupe geeliä ja päätin antaa sille nyt uuden mahdollisuuden, kun viimeksi en laittanut primeriä alle ja seuraavana päivänä geelien laitosta, kun istuin infrapunasaunassa lähti geeli oikeestaan kaikista kynsistä. Nyt laitoin primerin, enkä ole mennyt infrapunasaunan lähellekkään niin geelit on pysyneet ihan hyvin! Päätin sitten vähän piristää tota neutraalia väriä laittamalla myös kynsitarroja ja niiden päälle tietenkin myös läpinäkyvä geeli. Nyt toivon, että nää kynnet pysyisivät joulunpyhien yli! (kuvastakin näkee etten ollut kauheen tarkka laittaessani geeliä, kun se jäi vähän epätasaiseksi, onneksi on omat kynnet niin ei tarvi hävetä huonoa työtään)

MoodPupu 2€, Tarjoiluastia 5€ Tiger

Viimeviikolla laiton tänne kuvan 20€ setelistä, jossa luki osta itsellesi jotain kivaa tai hyvää. Mä päädyin käyttämään osan siitä kakskymppisestä kivaan ja ostin yllärispylläris Tigeristä itselleni väriä vaihtavan mielen parantajapupun! Ton nimi on Mood Rabbit, joten se sopii ainakin paremmin kuin hyvin mulle ja vielä paremmin mun blogiin! Lisäksi kaksikerroksisella tarjoilualustalla, koska sellasta en vielä omistanutkaan. Nyt olis hyvää syy tehdä kuppikakkuja, mutta kävin eilen ostamassa törkeen kalliit värkit raakasuklaan tekoon, joten tän päivän tehtävänä on alkaa "leipomaan" rakkaudella suklaata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti