tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kuukaudessa se kevät todellakin tuli ja mielikin virkistyi


Osaakohan tätä bloggaamista enää edes yrittää jatkaa?

Josko kuitenkin yrittäisin. Viimesen kuukauden aikana on tullut tehtyä oppari ja paljon muutakin. Mulla on koneella paaaaljon kuvia ja päässä asioita, jotka tänne olis pitänyt pistää jo kauan sitten, mutta en ole saanut aikaiseksi. Kokonaan en voi oppariakaan tästä syyttää vaan omaa jaksamattomuuttani. Kiinnostus blogia kohtaan on ollut nolla, mutta tänään sain uutta inspiraatiota ja hyvän mielen, kun kävin shoppailemassa tavaraa meidän parvekkeelle.


Uusiin asioihin ei kuulu koko talvenkin parvekkeella ollut pyykinkuivausteline tai vanhat valkoiset puiset parveketuolit, jotka vähän nitisee ja natisee. Niille pitäis jotain tehdä... mutta uutta on pöytä ja kaksi mustaa tuolia, kukka ja sähkögrilli! Matot äiti osti meille (Ikeasta) jo viimevuonna lahjaksi ja ne on kyllä myös todella hyvät, koska ne kestää aika hyvin märkääkin. Mä menin heti aamusta tänään shoppaileen Pirkkalaan Veskan huudeille ja sieltä kipaisin Motonetistä alle 25:llä eurolla sähkögrillin. Idea sellasen hankkimiseen alko, kun eilen nähtiin naapuritalossa sähkögrilli käytössä ja alko itelläki tekeen mieli makkaraa!

Pöydän ja tuolit noudin Jyskistä, kun koko setti lähti 45€ hintaan. Täti oli mökillensä ostanut samanlaiset ja oli niin hyvän näköset, että mäkin ne kelpuutin helposti. Itse myös kokosin pöydän! Tuolit oliki sitte jo valmiina, ei tarvinnut muuta kuin muovit poistaa. Pöydässä yks ruuvi ei meinannut mennä tarpeeks syvälle, mutta Mika miehen voimilla sen töistä palattuaan runttasi paikoilleen.


Pöydälle halusin myös jonkun kesäkukan. Mika ehdotti orvokkeja, mutta kuulin niiden kestosta hyvin vaihtelevaa tietoa, joten päädyin mummujen kukkaan. Pelargonia äidin mukaan kestää kuivuuttakin, joten toivon sen mun hellässä huomassa kestävän tän kesän yli ja ehkä ensi vuoteenkin jos Mika hoitais sitä talven. Mä olen oikeasti aivan surkea kukkien hoitaja ja saan kaktuksetkin helposti kuolemaan.


Sellasiin kesäisiin fiiliksiin. Viimeviikolla en olis noissa yllä olevan kuvan tamineissa vielä ulos lähtenyt, mutta nyt kun kaupunki vilisee ihmisiä minishortseissa niin mäkin uskalsin lähteä ulos avokärkisissä ballerinoissa. Seuraavaksi täytyy käydä ostamassa piilareita, että voin oikeesti alkaa käyttään kaikenlaisia arskoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti