keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vapun tohinoihin lähdössä

Hyvää vappua!

Mä lähden pian luokkalaisten kanssa istuskeleen koskenrantaan perinteisiin teinien ja opiskelijoiden vappukarkeloihin. Toivon kovasti, että myöhemmin tänään ei alkaisi sataan vettä! Oon koko päivän tutkaillu Forecan sivuja ja pahin ennustus oli 89% varmuudella sadetta, mutta nyt lupaukset on muuttuneet puolipilvisestä pilviseksi, joten hyvin menee!


Kummallisesti flunssaisenkin naaman saa näyttään elävältä, kun vähän meikkaa! Oikeesti taas ennen meikkaamista revin taas naamani auki, mikä ei ollutkaan niin helppo peittää. Osaksi tietty punotus näkyy vielä tossa kuvassakin, mutta huulipuna on kyllä sellanenkin meikin pelastaja ettei toista! Joskus en uskaltanut laittaa huulipunaa, kun mulla oli finnejä tai naama punotti, mutta nykyään mikään ei haittaa.

Kauheemmin vappuasuun en jaksa nyt panostaa, koska en baariin lähde niin päällä saa olla huppari ja jalkaan vetäsen haalarit. Katotaan pysyykö kamera tänään mukana niin voisin huomenna julkasta parit kuvat palmusta, jonka alle pian suuntaan. 


Mun tekemissä simoissa ei ole vielä noussut, mutta uskaltauduin maistamaan sitä ja hyvää oli! Pikkupullossa, jonka join nousi rusinat pintaan heti kun avasin sen, joten ehkä näissä muissakin voi käydä niin.

Koittakaahan muutkin käyttäytyä fiksusti ettei tuu hälytysajoneuvoille käyttöä tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti