torstai 24. huhtikuuta 2014

Last day and brown lips


Oriflamelta tuli joku aika sitten uuden tilaajan näytepaketti. Sen oli pitäny tulla jo monta tilausta aikasemmin ja luulinki, ettei sitä tule ollenkaan, kunnes yllätyksekseni avasin viime kuun tilauspakettini ja sielä oli törkeen paljon hajuvesiä ja huulipunia. Hajuallergikkona olen yrittänyt päästä hajuvesistä kaikin keinoin eroon ja jakanut niitä surutta paljon eteenpäin sitä enempää haistelematta niitä, koska en halua tukehtua. Huulipunista valitsin itselleni jokaisesta lajista testiin muutaman ja loppuja olen jaellut pois ihmisten mielitekojen mukaan. Jäljelle on jäänyt oikeestaan vain ruskeimpia sävyjä. Ne ei ilmeisesti ole muodissa tai jotain, mutta tänään testasin yhtä aivan ruskeaa (kuvassa kolmas rivi oikealta ja kolmas puna ylhäältä) ja se ei näyttänytkään yhtään niin pahalta kuin kuvittelin. Seuraavissa kuvissa siis mulla on ruskeaa huulipunaa, mutta ei se sieltä hirveästi silmiin pistä.


Ruskea huulipuna näyttää vähän samalta kuin tumman punainen. Tänään mulla oli viimeinen päivä Ikaalisissa koulussa (toivottavasti), kun käytiin kirjoittamassa kypsyysnäyte ja voin todellakin sanoa olevani kypsä tohon kouluun. Yks opettaja sanoi kivasti, että me ollaan jo ylikypsiä. Mun mielestä ehkä ei silti ihan ylikypsiä, kun puolivuotta ennen aikojani valmistunkin. Valmistumispäivä on 7.6. ja todistustenjakokin tapahtuu Tampereella, joten meidän ohjaava opettaja kätteli mua ja toivotti jo nyt onnea valmistumisen johdosta. 

Paita äidin vanha, Farkut Virosta, Kengät Berliinin NewYorker, 

Tänään päälleni äidin vanhan leparditiikeripaidan ja jalkaan heitin opparimatkalta ostetut lepardikengät. Siinä oli sopivassa suhteessa vanhaa ja uutta viimeseen koulupäivään. Muuten aika rennolla meiningillä mentiin, kun koulun jälkeen poikkesin pariksi tunniksi vielä korjaileen opparista virheet pois, kun oppari tietenkin tuli bumerangina meille takaisin. Enää ei kyllä muokata mitään, vaikka yhden virheen sielä tiedänkin olevan. Asialle ei voi mitään jos jostain käsitteestä ei ole tieteellistä kuvausta.

Koulun jälkeen haettiin Ikaalisten uudesta kauppakeskuksesta Kompista K-kaupasta jätskit ja mentiin syömään niitä puistoon. Hauska, että kolme vuotta ollaan ajettu ton puistonkin ohi, mutta koskaan ei oltu sielä käyty. Nyt ollaan, mutta ei se mitenkään hieno ja ihmeellinen ollut vaan just sellanen mikä autonikkunasta on aina vain vilahtanut ohi.

Sitten pitäisi taas löytää uusi suunta elämälle, mutta nyt ainakin loppuviikon lakkaan stressaamasta mistään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti