perjantai 8. toukokuuta 2015

Unicorn

Toppi GT, Hame H&M, Legginssit Fuengirolasta, Tennarit NewYorker, Kimono VeroModa, Koru DeadMamas

Pinkkiä ja mustaa osui niskaani, kun lähdin viettämään kaverini synttäreitä. Näistä bileistä on kyllä jo melkein kuukausi aikaa, mutta pakkohan tämä unicorn -asu on esitellä. Huomatkaa myös, että olen värjännyt tyvikasvuni! Toki se pitäisi taas uudestaan värjätä, mutta aikamoista edistystä, kun en puoleenvuoteen tehnyt sille mitään. 


Tästä asusta tulikin yksi mun lemppareista. Se on todella rento ja mukava päällä ja yksisarviskaulakoru viimeistelee sen! Ostin korun DeadMamasin nettimyymälän loppuunmyynnistä, kun tilasin tälle synttärisankarille lahjaa. Olihan se pakko saada itsellekkin jotain. Haluaisin myös yhdistää ton VeroModasta ostetun kimonon kaikkeen mitä laitan päälleni. Olen rakastunut siihen ja toivon sen kestävän kovaa käyttöä kauan!

Noi kengät alkavat sanomaan sopimustaan irti. Ostin ne viime syksynä Tanskan reissulta NewYorkerista parilla eurolla ja jalassa ne ovat olleet kyllä sen verran usein, että ovat kovan kohtalonsa ansainneetkin. En kyllä vielä niistä raaski luopua ennen kuin pohja katkeaa kokonaan, mutta vesikelillä noita ei enää pysty jalkaan laittamaan. Eilen sukat kastuivat aika kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti