perjantai 16. syyskuuta 2011

Laiskapäivä


Daco Junior - Sane

Viikonlopun valokuvien läpikäyminen on edelleen tuntunut ylitsepääsemättömältä, joten siirrän sen suosista huomiselle. Tänään mulla on ollut todella laiska päivä ja oonkin makoillut kotona katsellen Salkkareita ja BB:tä. Jotenkin ne onnistuu oleen todella koukuttavia ohjelmia, kun niitä alkaa katsomaan maratonina. Henkka käväs mun luona ja käytiin etsimässä sille syystakkia tuloksetta. Kaikki takit on todella kalliita et alle 50€ ei ole oikeen toivookaan löytää kivaa miesten takkia, joka ei olis vielä liian paksu.



Hennesissä käydessä törmäsin lastenpuolella ihanaan Jumpsuittiin, jonka ajattelin käydä kotiuttamassa. Täytyy vain antaa tän ajatuksen hautua vielä yön yli, mutta kun en sitä aitoakaan Jumpiniä ole mistään voittanut ja rahatilanne ei sellaseen repeä niin alle 25€ maksava puku kuulostaa ihan kohtuulliselta. Henkan kanssa vitsailtiinkin, että meen seuraaviin haalaribileisiin se päällä. Aluksi ihastuin tohon missä on kirjoitusta, mutta nettiä selaillessani löysin myös pinkin vaihtoehdon ja nyt en tiedä kummasta tykkään enemmän. Kaupassa ei tainnut tuota pinkkiä olla, et kai se valkomusta huomenna ostoskassiin päätyy.


Olen myös onnistunut yllättämään miehiä soijarouheesta tekemälläni bolognese kastikkeella. Soijarouhepussihan on todella halpa jauhelihaan verrattuna, kun yhden pussin sisältö vastaa ehkä 5 jauhelihapakettia, koska se turpoaa kaksinkertaiseksi. Yksi pussi maksaa about 2,5€ ja hyvin maustamalla siitä saa aikaiseksi todella hyvää ja proteiinipitoista ruokaa. Mun muu perhe käyttää tota jauhelihan lisukkeena, mutta itse kun en syö punaista lihaa niin ilahdutan ystäviäni vegeruoalla. Miesten ilmeet on NIIN hyviä kun kertoo ruuan olevan kokonaan kasvisruokaa, mutta ainakin alas se on hyvin mennyt, joten tehtävä suoritettu! Henkka sanokin mulle tänään, että sain yhden pisteen kokkauskategoriassa vaimomatskuksi. Ei se sitten osannut luetella mitä muita osa-alueita on ja paljonko on täydet pisteet, mutta olen iloinen, kun en ilmeisesti ole mikään poropeukalo keittiössä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti