torstai 8. syyskuuta 2011

Oli ja meni


Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony

Eilinen oli kyllä suhteellisen rankkan päivä, enkä vieläkään jaksa keskittyä sen oleellisemmin sen sisällön kertomiseen, mutta hauskaa oli ja vähän jotain juttuja kadutaan. Morkkis saapui ilman krapulaa. Tänään oonkin onnellisesti lintsannut koulusta ja viettänyt höntsäilypäivää. Huomenna mä toimin meidän koulukuskina ja jostain pitää selvittää mitä missasin saksan tunneilla.

Ylihuomenna olis lähtö sinne Pariisiin ja blogikin viettää mitä ilmeisemmin hiljaiseloa keskiviikkoon saakka. Pakkaamista en ole vielä edes aloittanut ja se tuleekin olemaan huomisen suurin stressin aihe. En edes vielä tiedä millä menen lentokentälle saatika millä pääsen sieltä tiistaiyönä pois. Hyvä kun suunnittelen matkani huolellisesti!

Eilisenkin postaus oli aikalailla kuvaoksennus niin nyt pistän toisen mokoman päivästä:











Siinäpä se. Loppuillan kuvista huomaa, ettei meikki ja hiukset kestänyt koko päivää ja vaatetus väheni baariin mennessä, mutta pysyi silti samantyylisenä. Bindi pysyi kaikista huonoiten ja monilla se hukkukin jo ensimmäisten tuntien aikana, mä aluksi jaksoin liimailla omaani ripsiliimalla takaisin, mutta lopulta luovutin ja otin koko hökötyksen pois otsastani. Illaksi liimasin uudestaan yhden tarran keskelle otsaa, siitä en tiedä missä vaiheessa se on mun otsastani irronnut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti