torstai 1. syyskuuta 2011

Yesterday


Ghost Brigade - My Heart is a Tomb

Sain vihdoinkin pestyä pyykit, joten odotettavissa on paljon kivempia kouluvaatteita, nyt olen joutunut käyttämään vaatekaappini tylsimpiä juttuja, joita oon koittanut piristää jollain pannalla tms. Kouluaamut ahdistavat kun en ehdi koskaan meikkaamaan enkä todellakaan ole edustavimmillani koulussa mustien silmänalusteni kanssa. Tunnin kestävällä koulumatkalla voisi tietenkin meikata, mutta pelkään niin paljon meidän kuskin kyydissä etten uskalla edes kysyä saisiko sielä heiluttaa ripsiväriä.




Tollasissa tylsemmissä telttapaidoissa on siis tullut kuljettua, paita on vanhaa Leimuskan mallistoa ja noista äidin tuomista Very nice jeansin stretch -farkuista olen iki onnellinen. Oikee hinta noille hipo 80€, mutta äiti osti ne tehtaanmyymälästä Viitasaarelta ja niissä on pieni värivirhe, joten hintaa noille jäi alle 20€! Joudun käyttämään farkkuja, koska mun polvi on aloittanut joka syksyisen/talvisen reistailunsa ja kuljen polvituen kanssa. Mistähän se johtuu, että polveen sattuu aina kun ilmat kylmenee?

Tänään osallistun ensimmäisiin opiskelijabileisiin, valitettavasti liput oltiin myyty jo loppuun, mutta me pidetään sitten omat alkumetrit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti