maanantai 5. syyskuuta 2011

Autumn shoes


Cheek - Fresh Feat. Sini

Puhuin aikaa sitten nellyn tilauksesta, mitä en sitten loppujen lopuksi pystynyt tekemään rahanpuutteessa. Kun rahaa tuli olisin halunnut pistää tilauksen, mutta alko suututtaan niin paljon kun mun haluamani villatakki oltiin myyty loppuun etten sitten tilannut ollenkaan. Korkokengät ja villapaita jäi kuitenkin kummittelemaan mun mieleen ja Nellyn ostkoskori on ihan mahtava kun se muistaa vaikka kuinka kauan tuotteet mitä sinne on laitettu.





Innostuin hieman tossa Ale -kenkä osastolla ja tilasinkin kolmet kengät. Noiden konjankinväristen käyttömahdollisuuksista en ole aivan varma, mutta ne oli halvat, vaikka vähä muovisen oloiset onkin. Kommentteihin niistä oltiin kuitenkin kirjoitettu etteivät ne näytä luonnossa niin muovisilta, joten toivotaan parasta! Luen muutenkin aika tuotteista laitetut kommentit, kuten ensimmäiset kengät tilasin kokoa isompana niin kuin kommenttiboksi ehdotti. Viikon päästähän sen näkee kannattiko.

Nellyllä toimii vielä tän kuun loppuun asti Dress2011 5€ alennuskoodi yli 30€ ostoksista, jonka sai käyttöönsä tekemällä mekkokisaan oman teoksensa, mä käytin oman alekoodini nyt ja ostosten loppusumma teki 44,30€ noiden näkyvien tuotteiden lisäksi tilasin yhdet hipsterit, jotka kuitenkin ovat niin perus etteivät esittelyä kaipaa. Vähän ärsyttää tilailla tälläi juuri ennen ulkomaille lähtöä vaatteita ja tuhlata kaikkia rahojaan, mutta minkäs sitä taas luonnolleen mahtaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti