maanantai 14. tammikuuta 2013

Last thing about xmas


Eilen illalla tuli jäätävä paniikki ja oli pakko piilottaa syntymäpäivä facebookista. Tänään siis on mun synttärit enkä halunnu ihan kaikkien mun FB kavereiden kirjottelevan mun seinälle, ne kirjottaa jotka haluaa nähdä vähän enemmä vaivaa ja tietävät oikeesti et tänään on se päivä. Yllättävän paljon onnitteluita kuitenkin jo tullut! (ne varmaan ruokkivat toinen toistaan?)

Otin muka viimeviikolla paljon kaikkia kuvia, jotka piti tänne laittaa, mutta loppuviikko menikin niin haipakkaa etten ehtinyt paljon netissä asumaan. Nyt kuitenkin koitetaan ottaa aikaa kiinni ja esittelen ennen synttärilahjoja viimeisen saamani joululahjapaketin!

Neon sukkia, säärystimet, kynsilakkajuttuja ja vaniljakokista! Mitä muua voisi nainen haluta joululahjaksi?

Sain Jaanalta paketin, jossa oli vaikka mitä ja kivaa! Kaikki tietenkin mun lemppareissa eli neonväreissä. Kaikista kivoin yllätys oli toi kaviaarikynsisetti, joka on jo pari kertaa päässyt testiin. Ensimmäinen testi epäonnistui ihan täysin kun helmet tippuivat kynsistä ekan tunnin sisällä, joten ajattelin kokeilla samaa hommaa myös geelin kaverina.


Yksi kynsistä ehti jo kuvanottohetkeen mennessä pudota, mutta ei anneta sen häiritä. Peukalotkaan eivät tässä nyt näy, mutta ne laitoin täyteen "kaviaaria" ja geeli päälle. Ihan kivat tuli, mutta mun mielestä olisi ollut vähän liikaa jos kaikki kynnet olisi päällystetty niin, joten tein vähän pidennystä geelillä ja kärjet kaviaarilla. Pari hauskaa yksityiskohtaa onnistuin myös tekemään vahingossa. Ensiksikin toi kynsikoru. Tietenkin se tippui samana iltana, mutta olihan se nyt hauska! Onnistuin siis vahingossa tekemään kynteen reijän ja päätin käyttää sen hyväkseni. Toinen juttu on noi hopeiset helmet... Pyyhin geelin "hikoilun" kynsilakanpoistoaineella ja ne helmet, jotka eivät olleet täysin geelin alla muuttuivat hopeisiksi. Ihan kivan näköstä jälkeä oli, vaikka itse sanonkin!

Nyt Henkka tulee kylään mussuttamaan mun tänä aamuna tekemiä muffinsseja, siitä lisää huomenna ;) Heido!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti