keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Valmiskuppikakkuja



Erittäin kuvapainotteista kuppukakkupostausta luvassa, ihan vain siksi, että niistä tuli tällä kerralla nätimpiä kuin koskaan! En voi kun suositella tollasta valmistaikinajuttua niin ei ainakaan tarvi huolehtia, että nouseeko taikina vai tuleeko siitä kivikovaa. En ymmärrä miksen käytä aina jotain sellasta samaa ohjetta muffinsseja tehdessäni, joka on onnistunut, kun aina pitää typeryksenä etsiä uusi ohje...


Kuppikakkupaketti maksoi Cittarissa vähän yli 4€ sisältäen taikinan, kuorrutuksen, koristeet ja vuoat. Itseltä täytyi löytyä vain vettä ja 50g voita tai margariinia.


Halusin testata myös pari joulua sitten lahjaksi saatua kakkujen koristelujuttua. En tajua miksen oo aikaisemmin käyttänyt noin kätevää keksintöä! Olin myös hyvin viitseliäs sekä samalla tyhmä kun päätin paistuneiden kuppikakkujen jäähtymistä odotellessani lajittelin koristeet värin mukaan, koska perfetionisti nosti päätään enkä halunnut sekalaisen värisiä palluroita kuppikakkujeni päälle.


Tietenkin myös, koska olisi ollut aivan liian helppoa tehdä kaikki kuppipakut vain siisteillä pursotinjutuilla niin päätin testata myös tällästä selfmade systeemiä. Eli jos ei omista mitään pursotinpussia tai vastaavaa niin sellaisenhan voi tehdä oikeestaan minkälaisesta muovipussista vain leikkaamalla kulmaan reijän ja laittamalla kuorrutusmössöä sinne. Mun pussin reikä oli aluksi liian pieni ja sitten siitä tuli liian suuri, mutta onneksi mössöä oli hyvin jäljellä niin sain tehdä oikeen kunnon paksun kuorrutuksen yhteen kakkuseen.


Valmiit tekeleet <3 Niistä tuli niin kauniita, että varmaan pakko tehdä vielä toisenkin kerran ennen lähtöä! Maku oli poikaystävän mielestä turhan äitelä, mutta kyllä ne Henkalle ja mulle maistu viinin kaverina :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti