lauantai 14. joulukuuta 2013

Jotain hyvää tai nättiä


Hellou!

Pakko heti mainita, että törkeen hyvää rentoutusmusiikkia toi ylempi. Mulla on aina huonoo mieltä parantanu vähä tollanen klassisen tyylinen musiikki. Musiikista myös puheen ollen olin viime sunnuntaina Pispalan kirkossa laulamassa kauneimpia joululauluja ja lauloin niin lujaa, että koko viikon on kurkkua karhentanut ja nyt tänään (kun töissä huutelin 4 tuntia "Täällä on vapaa kassa!") kurkku on jo ihan törkeen kipee. Ei sitten varmaan paljon laulella huomenna Kihniön kauneimmissa ja tääkin ilta pitäisi olla hiljaa ja leipoa partiolaisten myyjäisiin jotain kakkusia. Taidankin laulujen ajaksi taas jäädäkkin seurakuntatalolle odotteleen Kihniön Katajaisten joulumyyjäisten alkamista niin ei tarvitse ihmisten ihmetellä, kun istun kirkossa tuppisuuna.


Olis varmaan pitänyt aikaisemminkin jo tällä viikolla kirjoitella, kun tuota asiaa olis ollu ja jopa kuviakin oon ottanut! Pipareita ja joulutorttuja on tullut leivottua ja syötyäkin. Ei oikeen toi laihis etene, mutta tärkeintä ettei tule takapakkia! Pistin pipareiden päälle kanelia ja sokeria ja ne on tullut syötyä ihan ennätystahtia. En kaiheesti oo koskaan pikkuleivistä välittänyt, mutta tollasina maistuivat. Ainut kunnon muotti on meillä metsästäjän perheessä tollanen hirvi. Oikeestaan tykkään siitä!

Yhden naamakuvankin olen saanut tällä viikolla aikaiseksi


Käytin kenkiäni suutarilla. Nousta olikin jo korkolaput irti ja toisesta pohjakin täysin halki, mutta muuta ei kai n. vuosi sitten alle 10€ ostetuilta kengiltä voi odottaakaan. Ne kuitenkin on mun lempparit niin pulitin 40€ niiden korjaamiseen. Nyt ne ei ole enää niin halpiskengät! Sain jopa vähän paremmat pohjat, kun ennen noissa oli aivan sileät pohjat niin en voinut niitä talvisin käyttää, vaikka ne on ihan täydelliset talveen ja syksyynkin, kun noi on yhtä kokoa mulle liian isot ja niihin mahtuu villasukatkin. 

Korvaläppäkuulokkeet <3 Ostin Tigeristä 7 vai 8€ en muista :D 

Kaulakoru 2€ Tiger
Töissä on tullut shoppailtua vähän enemmän kun pitäis. Tyhmäähän se on laittaa puolet palkasta (no ei nyt ihan) omalle työpaikalle, mutta hitsi kun sielä on niin kivoja juttuja myynnissä. Esimerkkinä noi korvaläppäkuulokkeet, jotka on tosi kätevät! Nyt muutenkin oon huomannut korvaläppien palanneen katukuvaan niin minäkin halusin omat!

Keskiviikkona tytöt tuli meille ja ne ehti aiempaan bussiin ku minä niin ne sitten odotteli mua pelaten Mikan kans Ligrettoa meillä (toi on ihan törkeen hyvä korttipeli, tilattiin tyttöjen kans jokaiselle meille sellanen kimppatilauksena netistä, ku mistään kaupasta sitä ei löytynyt), kun mä tulin kotiin sain heti ovella käteeni lasillisen skumppaa ja tytöt oli ostanut mulle Subiakin! Just sillee ku haluan! Marianne oli muistanut, että haluun aina paljon suolakurkkuja ja muutenkin. Ai että tätä tyttöä hemmoteltiin ja glögiäkin ne toi ja ihanan korvissetin! Tosin vastalahjaksi sain ommella molempien tyttöjen haalareihin 6 merkkiä ja tais tossa olla vähän "maksua" jo tulevistakin ompeluksista... :D

Söpö korvissetti, jonka sain tytöiltä <3


Mä huomasin eilen shoppaileeni kaikki rahani ja kun tulin kotiin oli telkkarissa kiinni tollanen yllä näkyvä ylläri :D Kannatti selkeästi ilmoittaa mun rahojen loppumisesta Mikalle! Tänään sitten ostinkin, ylläripylläri Tigeristä itselleni jotain kivaa parilla eurolla ja kun totaalinen tampio olen jätin tietenkin sen pussukan, jossa mun ostokset oli sinne takahuoneeseen. Vähän ärsytti, kun kauppa oli jo kiinni, kun sen huomasin. No, ärsytti vielä enemmän, kun tajusin, että sielä pussissa oli myös mun rahapussi! Onneksi äiti tuli mun luokse yöksi niin se osti sitten kananmunia, että päästiin leipomishommiin. Aamulla jouduin tekeen paketointihommia, kun munia ei ollut.

Huh. Tästä alkaa tuleen hyvin pomppoileva kilometripostaus. Pitäis ehkä oikeesti alkaa postaan yhdestä asiasta kerralla ja oikeina päivinä tai ees pari kertaa viikossa kun tota asiaa tuntuu alkavan nykyään taas olla. 

2 kommenttia:

  1. Höh, eipä mulle vaan koskaan tuu tollasia ylläreitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekki sais tulla useemmin! :D Oli kyllä ihan mahtava yllätys.

      Poista