lauantai 12. syyskuuta 2015

Insta1

Halusin pitää Instagram tilini yksityisenä, mutta nyt sielä on melkein sata kuvaa niin ajattelin kymmenen rivillisen verran raottaa tätä huimaa yksityisyyden verhoani. Josko tulisi sitten vaikka tapa aina satasen välein tehdä tällänen tai vaikka 50... se jää nähtäväksi. Tässä kuitenkin mun kesä Instasta!


1. Meidän tuparit järjestettiin keväällä, vaikka muutettiin jo joulukuussa. Väkeä tuli ihanan paljon paikalle, vaikka paljon toki kutsuinkin. Hyvät bileet oli ja Pirkkalan paikallinenkin eli Milla Makia tuli koettua.
2. Samana päivänä tupareiden kanssa oli Ravintolapäivä, mulla oli keittiön ikkunassa hattarakoju ja sain jopa hurjat 8 asiakasta. Ehkä ens kerralla enemmän!
3. Ostin puhelimeni DNA:n pinkeiltä päiviltä, 49€. Halpa oli, en muuten olisi raaskinut vanhasta luopua ja siirtyä nykyaikaan eli kosketusnäyttöön.


1. Asuntovaunun siivouksista sun muista meinas tulla oikeen maanvaiva tänä keväänä. Sen katon peseminen ei ollut kivaa, mutta tein sen. Sen ansiosta duckface!
2. Tädin mökki on tässä parina vuonna kaivannut maalia. Itseasiassa mulla olis vieläkin sielä parit räystäät maalaamatta, jotka olen luvannut maalata. Pitää varmaan lähiaikoina suunnata Iittalaan.
3. Kevään ensimmäiset mansikat nautittiin tietenkin skumpan ja hyvien ystävien kera. Ne oli niin isoja ettei lasiin mahtunut. (näitä ystäviä näkee nykyään liian harvoin, kun en koskaan muka ehdi)


1. Aloitin kesätyöt Leimuskassa Koskarissa. Oli kyllä taas kiva kesä ja myöhemminkin mua voi sielä luultavasti bongailla kun sillointällöin käyn auttelemassa.
2. Muistin käydä verenluovutuksessa. Kavereiden kanssa ollaan yritetty sopia päivää mennä yhdessä, mutta aina menee aikataulut ristiin. Pian saisinkin taas luovuttaa. Olen myös kantasolurekisterissä!
3. Keväällä kasvattelin paljon kaikkea kivaa herkkua ja kukkaa siemenistä. Tässä äidin kasvattamia taimia, jotka päätyivät meidän takapihalle. Harmi, että oli kylmä kesä niin gladiolus vähän kärsi.


1. Juhannus. Muut nukkuivat myöhään. Minä heräilin aikaisin kun en minään päivänä loppuun asti jaksanut bilettää. Olen kai tullut liian vanhaksi, että jaksaisi ke-su olla festareilla.
2. Sain Mikalta kortin Englannista, se oli lähettänyt sen mummulaan, että kortin saamisessa olisi lisäjännitystä. Kyllä olikin jännitystä kerrakseen, kun mummulasta soitettiin mulle tulleen sinne kirje!
3. Ennen juhannusta ja juhannuksena hieman sairastelin. Muutenkin, tuntuu, että olen ehkä tullut jollekkin allergiseksi, kun on tukkonen olo ollut puolikesää. Onneksi Lissu pitää lääkityksestä huolta.


1. Kirsikat on mun lempiherkkua kesäisin. Tänä kesänä niitä sai Siwasta puolikiloa 2€:lla!
2. Melkeimpä ainoaksi auringonottokerraksi jäänyt yritys takapihalla. Onneksi nautin siitä täysillä!
3. Lissukalla oli korvatulehdus. Lääkkeet ja lääkärikäynti maksoi 140€, nyt ei ole enää niin halpa tuo kissa, kun sitä ostaessa se maksoi 10€... hmph. Harmi ettei eläinten lääkkeille ole kelakorvausta :D


1. Kaupunkifestarit. En ole kauheesti sellasia harrastanut, mutta tykkäsin!
2. Löydettiin ennen Pariisin Kevään keikkaa Ilveksen edestä pari KHL lätkäpelaajaa. En kyllä olisi niitä itse tunnistanut, mutta pakkohan se oli kaverikuva saada!
3. Tammerfest rannekkeista kiitos kuuluu Böönalle, joka ne meille voitti!


1. Kesälle olis vähän enemmänkin remppajuttua löytynyt, mutta nyt on ainakin uudet tapetit olkkarissa ja vierashuoneessa. Uusi levitettävä sohva jouduttiin myös torista meille metsästämään, kun kissa teininä pilasi vanhan.
2. Uusi herkkujuomarakkaus tänä kesänä on ehdottomasti Frappe. Se on NIIN hyvää!!
3. Alkukesästä jo tilasin itselleni aikuisten värityskirjan Positiivareilta. Sitä on tullut mökillä ja vähän muuallakin väriteltyä. Ihanaa puuhaa, mutta oon tosi huono jättään kuvia keskeneräisiksi!


1. Yriti pysyä Lissun perässä, mutta ei siitä ole kauheen hyväksi Insta kissaksi.
2. Böönan kanssa kesäiltiin vielä itsemme Lintsille. Kingi oli aika kauhee ja reissua seurasi flunssa. Harmi myös, että Lintsin parkkialueet on niin rajalliset. Etsittiin parkkia tunti...
3. Kesän lopuilla innostuin tekeen smoothieita. Pakkanen on nyt marjoja täynnä niin tuota herkkua saan joka aamu jos vaan jaksan sitä tehdä. Täti oli ihana ja toi mulle viimevuotisia karpaloitakin!


1. Ei noi puusta itse noukitut pikkukirsikat niin hyviä ole kuin kaupasta ostetut, mutta Mika tekikin näistä rommikirsikoita odotteleen talvea ja osa menee smoothieen.
2. Lempparilautapeliäni Carcassonnea ja mökkeilyä. Yhden viikonlopun tänä kesänä ehdin sentään viettämään Ruovedellä mökkeillenkin!
3. Lomalla vietettiin retkipäivä. Se alkoi maitolaiturimuseosta ja päättyi Hämeenlinnaan keskiaikaisille markkinoille. Joskus täytyy vielä mennä ihan itse Hämeenlinnan linnassakin käymään.


1. Syksy alkaa saapumaan ja palasin Heselle hommiin. Joskus jalat kaipaavat sitä, että ne nostaa ylös ja työpäivän päätteeksi lasillinen viiniä maistuu kynttilöiden loisteessa
2. Hukkasin mulle tärkeän luokkakäsikorun. Sen matkassa on ollut onnea, koska olen sen hukannut kahdesti ja molemmilla kerroilla se on myöhemmin löytynyt. Nyt se oli tippunut mun repun sisälle!
3. Keittiön seinällä Muumipuu kasvaa!

Oli kyllä ehkä vähän liian pitkä tämä päivitys. Josko seuraavaksi yrittäisin sitten uudestaan, kun mulla on instassa noin 150 kuvaa niin ei tulisi ihan näin jäätävää postausta. Kiitos ja anteeksi!

2 kommenttia:

  1. Tää oli hauska! Yleensä en jaksa lukea näitä instaweek-postauksia koska samat näkee sieltä instastakin :D Mutta tää sun oli kiva :) Ja ootko muuten ajatellut, ettet vaan oo kissalle allerginen?! :( Mä silitin tällä viikolla kissaa ekaa kertaa varmaan vuoteen ja illalla alkoi silmiä kutittaa. Fuck.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itekki vähä harkittin, ku en myöskään pahemmin tykkää niistä instaviikko jutuista, mutta tälläi pidemmällä tähtäimellä katteltuna vaikutti fiksummalta idealta. En mä usko, että kissalle olisin ku muuten olisin ollut jo yli vuoden enemmänkin varmaan kipeenä. Luulen, että tuola pihalla nyt vaan on jotain. Tosin niissä testeissä vois käydä :D

      Poista