keskiviikko 24. elokuuta 2011

Aamuja


Lady Gaga - You And I

Se tunne aamulla kun tajuaa olevansa tunnin liian aikaisessa.

Olin tänäaamuna hieman liiankin innokas kouluun lähtijä, vaikka eilen koko paikka alkoikin ärsyttämään. Heräsin sitten tuntia aikaisemmin kuin olisi pitänyt, en tiedä mistä mun päähän oli iskostunut, että kouluun täytyy herätä 06.15 vaikka oikeastihan olisi pitänyt herätä vasta 07.15. Onneksi pienellä 020202 soitolla sain tietää olevani tunnin liian aikaisin odottamassa kyytiä. Ei ihme ettei se tullut!


Aikaa sitten jäi tunti ylimääräistä, joten ehdin käydä ottamassa asukuvaakin ulkona. Sumua oli ilmassa aika paljon, tuli kerrankin sellainen hyvällä tapaa syksyinen fiilis varsinkin kun kävelin kauppojen ikkunoiden ohi, joidenka vaatteet näytti kaikki tosi kivoilta ja mukavilta päällä. Tänään lähdin itsekkin etsimään mukavuutta kun eilisistä korkokengistä tuli rakot kantapäihin. Pukeuduin päästä varpaisiin vahingossa hennesin vaatteisiin, jalassa glitter tossut ja ylisuuret farkut, päällä perus musta 3/4 hihainen paita ja alesta kesän alussa ostettu hörhelöliivi. Tykkään tästä ilmasta kun ulkona ei vielä välttämättä tarvitse takkia!


Olen yksi sellaisista ihmisistä, jotka inhoavat tasavärisissä tuotteissa olevia tuotemerkkilappuja. (sanoo tyttö, joka tatuoi oman tuotemerkkinsä käteen) Kun olin poistamassa uudesta penaalistani tuotemerkkiä sen alta paljastui uusi. Vähän alkoi mietityttämään minkä vuoksi siinä oli kaksi merkkiä. Kauhean homman yritys on ainakin tehnyt ommelluttaessaan pikkuruisen lapun toisen päälle. Kiinnostuin asiasta ja googletin hieman. Päällä oleva GLUP on S-ryhmän koululaisille suunnattu merkki, mikä oli aivan ymmärrettävää kun kyseeessä oli Prismasta ostettu penaali. Essen ei kuitenkaan antanut muuta vastausta kuin, että se on kaupunki Saksassa. Ilmeisesti siis S-ryhmä on ostanut saksalaisia penaaleja ja liittänyt niihin oman merkkinsä. Kaikki laittomuudet jäi pyörimään päähän, mutta kai ne tietää mitä tekee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti