maanantai 22. elokuuta 2011

Lomalta paluu


Don Huonot-Seireeni (koitin opetella tän kertosäkeistöö koko vkl, mut ei ihan vielä onnistu!)

Vietin koko "lomani" eli OsCampin netittömänä ja sunnuntaina palasin takaisin tietokoneen ihmeelliseen maailmaan. Viime viikon aikana sain 12 uutta kaveria ja taas roppakaupalla jo ennestään tuttuja elämyksiä. Leiri oli mun mielestä todella onnistunut ja ihmisiä ei lojunut kauheemmin turhan panttina vaan kaikille oli hommaa. Itse ajelin torstain Ylöjärvi - Tampere väliä ja perjantaina kuskailin ihmisiä kirppikselle ja pidin yhden koulutusosuudenkin. Lauantaina leikin mörköä ja sunnuntaina kuuntelin Mahtavia roudi esityksiä ja keräilin rooliasuja ympäri yläkertaa. Ei voi muuta sanoa kuin, että mahtava alkoholfree viikonloppu ja Vesan puheita kompaten "Ilman hauskaakin voi olla viinaa ja ilman viinaakin voi olla hauskaa!"



Sunnuntaina palasin arkeen itkien kun piti lähteä leiriltä ja jättää se vain hyväksi muistoksi, ne neljä päivää kuitenkin tuntuivat ainakin kymmeneltä ja olin kotiin tullessa todella väsynyt, en jaksanut illalla muuta kuin katsoa Army Wivesejä ja katsoin mä läpi Hennesin ja Nellyn alennuksetkin. Musta tuntuu etten ole ostanut mitään ihan järkyttävän pitkään aikaan ja kaipaan jotain uutta syksyisempää vaatetta. Äidiltäkin pyysin jo joululahjaksi vaaleanharmaata neuletakkia, mutta löysin tummanharmaan nellyltä super halvalla ja haluisin pistää sen tilaukseen, mutta kun ei ole vielä rahaa. Odotan nyt Nellyn sivu kokoajan auki, että voisin painaa tilaa -nappia. Löysin myös ihanat korkokengät ja pitkän neuleen. Talveksi mulla ei ole perus tennareita minne menisi villasukat niin pistin ostoskoriin myös samanlaiset töppöset, jotka mulla jo onkin punavalkoisina, mutta mustana ja kokoa isompana. Täytteeksi tarvitsin vielä muutaman euron hipsterit, jotta en joutuisi maksamaan postimaksuja, koska Nellyltä ei tarvitse maksaa niitä yli 50€ ostoksista.


Tän päivän suunnitelmissa oli etsiä mulle koulutarvikkeet äidin kanssa. Yhtä vihkoa en saanut jota eniten himoitsin, mutta käyn ostamassa sen myöhemmin kun saan rahaa. Shoppailun lomassa eksyttiin myös Prisman lastenvaatepuolelle, jossa oli vaatteita poistohintaan 2€ äiti osti sieltä mulle 170cm tummansinisen hupparin koulupaidaksi. Vähänkö on kiva olla ekaluokkalainen taas!



Käväsin tänään töissäkin ja sain sieltä mukaani näperrettäväksi kahdet mallialushameet. Nyt siis mulla alkaa tyllihameiden vääntäminen, jotta saisin ne vielä ennen seitsemää vietyä Leimuskaan. Toivottavasti ehdin, kun tää päivä olikin kiireisempi kuin luulin. Huomenna sitten ensimmäinen koulupäivä ja en tiedä yhtään mitä laittaisin päälleni. Jännittävää!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti