keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

I like it, like it.



Tänään oli koulussa just sellanen päivä kun tunsin itseni täysin juntiksi kulkiessani miesten hupparissa, joten kun kipaisin kotona ennen Henkalle kahville tuloa oli pakko vaihtaa eri kuteet niskaan. Mun olemuksesta ei kuitenkaan tullut yhtä kaunis kuin tosta säästä tänään, mutta näillä mennään. En ole jaksanut laittaa naamaani meikkiä varmaan viikkoon. Olen selkeesti huono nainen. Toivottavasti kuitenkin kunnostaudun taas kesän tullessa ja alan laittaan edes puuteria, kun toi kiiltävä otsa ei ole kauheen kaunista. Puolasta ostamia uusia huulipuniakin voisi myös alkaa testaamaan.


Koska oon ollut jo kaksi kokonaista päivää elävien kirjoissa ja flunssa tuntuu olevan täysin takana päin niin Henkalta aijon suunnata salille Pumppiin. En uskalla mihinkään kunnon hikijumppaan vielä mennä, kun toi hapenottokyky vähän reistailee perus rappusissakin ja hengästyn kuoliaaksi jo kahdessa kerroksessa. Eilen koitin myös tehdä siltaa, enkä pystynyt siihen perinteisellä tavalla joten käsilihastreeni todellakin odottaa!


Kaikista parasta tässä päivässä on kuitenkin ollut se, että kevättakki kelit on saapuneet! Kaupungilla pelkkä huppari päällä sai vielä kummaksuvia katseita (en sitten tiedä johtuiko se vain mun junttityylistä), joten ulkoiluun pääsi Onlyn todella vanha tekonahkatakki. Ton takin hupulle kävi vähän hassu juttu joskus kun se oli samassa muovipussissa pilaantuneiden omenoiden kanssa ja heitin pussin roskiin. En sitten muistanut ottaa huppua pois ja sen jälkeen pengoinkin roskiksia turhaan etsien huppuani. Vähän kyllä harmitti, kun joutui turhaan dyykkailemaankin, mutta onneksi toi takki on palvellut hyvin huputtomanakin. Toivottavasti tulee paljon lisää tälläsiä päiviä, ettei tarvitsisi enää ottaa talvitakkia matkaan!

Tumblr.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti