lauantai 6. kesäkuuta 2015

Ei ihan vielä kesäkuteissa

Alustoppi VeroModa, Sukkahousut, T-paita H&M, Ballerinat Tokmanni, Hame itse tehty

Sen verran kova tuuli on käynyt tässä muutamana päivänä, etten ole ihan kesävaatteita vielä uskaltanut pukea. Sääret paljaina voisi alkaa palella, mutta t-paitakelit on alkanu! Olin jopa niin lahopää kun viikolla lähdin mökille pariksi yöksi niin unohdin takin kotiin. Sitä sitten sielä etsittiin vaikkei se ollut edes mukana. Hyvä minä! Eilen lähdin käymään luovuttamassa verta ja tuollainen asu osui päälle. Jotenkin tuntui ettei mikään mun hameista inspiroinut mua vaikka teki mieli pukea hame. Sama homma sukkahousuissa. Nää viininpunaiset on mun lempparit ja niitä on tullut käytettyä jo aivan liian kauan kesät talvet. Pitäisi alkaa etsimään näille seuraajaa.


Tokmannilta löysin 8€ alelaarista itselleni tämän kesän ballerinat. Vanhat onkin sen verran kuluneet, että ne olis joutaneet roskiin jo ennen viimekesää. Ballerinoilla kävellessä on vaan ärsyttävää, kun joutuu jotenkin aina jännittämään varpaita, että ne pysyvät jalassa. Mulla on jotenkin sen verran leveä jalka, että joudun ostamaan himpun verran liian suuria kokoja. Pitäisi varmaan harkita noihinkin kantapään puolelle jotain pienennyslappusta tai jotain, mutta ei raaski sellasiakaan ostaa kenkiin joita tulee käyttämään vuoden tai maksimissaan kaksi.


Olen viimeaikoina blogeja selaillessani nähnyt paljon violettiin meneviä huulipunien sävyjä. Itse en jotenkin tuolle violetille ole lämmennyt, mutta tänä aamuna tajusin, että viimeksi käyttöön ottamani testihuulipuna on vähän violetin sävyinen punainen. Onneksi se on enemmän violetti purkissa kuin huulilla. En vieläkään lämpene aivan violeteille huulille, mutta en nyt täysin uskalla tyrmätäkkään ettenkö loppukesästä kulkisi huulet violetteina. 

Mitetittiin tässä joku aika sitten kaverin kanssa, että missä vaiheessa meistä tuli aikuisia. On omistusasuntoa, joillakin lapsia ja kaikkea muuta opintolainan maksusuunnitelmista lähtien. Päädyttiin siihen, että se alkoi silloin kun aloimme käyttää huulipunia. Oikeastaan siis silloin, kun tulin Australiasta kotiin vuonna 2011. Tämän blogin alkuaika on myös noilta ajoilta ja sielä olevien tekstien perusteella voin sanoa, että aika varhaisaikuisuuttahan se on ollut. Ehkä aikuisuus ei kuitenkaan ole huulipunan käytöstä riippuvaista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti