torstai 25. kesäkuuta 2015

Shortsit ja porkkanamaa


Mun porkkananistutus ei mennyt ihan niin hyvin kuin olisi voinut kuvitella. Pistin koko pussillisen porkkanaa maahan ja ne kaikki taisivat itää. Ihan kiva juttu sinällään, mutta ne itivät niin lähelle toisiaan, että niistä muodostui vaan isoja "nurmikkotupsuja". Eihän yksikään porkkana tollasessa tupsussa olisi mahtunut kasvamaan, joten jouduin tekemään radikaalin liikkeen ja repimään kaikki tupsut irti maasta. Yleensähän porkkanamaa harvennetaan vaan repimällä turhan taajaan kasvaneet kohdat pois, mutta tähän täystuhoon ei pelkkä pieni nyppiminen auttanut.


Irrottelin porkkanatupsukat isoina maasta ja yritin varovasti irrottaa niistä yksittäisiä porkkanoita. Yritin istuttaa porkkanat uudestaan mahdollisimman suoraan maahan, mutta saa nähdä miten sekin onnistui... Tupsukoista jäi sen verran paljon porkkanoita yli, että siitä yhdestä pussista olisi riittänyt porkkanaa varmaan neljäksi vuodeksi. Suosittelen kyllä porkkananauhan käyttöä tai sitten ihan yksittäin siementen istuttamista. Mä törkin nyt porkkanaiset maahan hyvinkin sekalaiseen seurakuntaan enkä riviin niin sain pieneen penkkiin mahtuun enemmän. Toivon mullan olevan riittävän syvää, että ne mahtuvat kasvamaan jokapuolella penkkiä.

Selfietikku hukassa. Asu: Kimono VeroModa, Shortsit Cubus, Toppi GT, Sukat Mummun tekemät, Kengät jotku halpikset

Istutushommiin pistin päälleni uudet parilla eurolla Hämeenkadun Cubuksen avajaisista ostetut shortsit. En olisi koskaan varmaan ostanut noita shortseja jos ne eivät olisi olleet niin halvat, mutta hyvinhän ne tuntuvat istuvan kalmankalpeisiin jalkoihinkin. Ulos lähteminen noi jalassa hävetti aluksi, mutta suuntana oli Tokmanni eikä mikään hienompi paikka niin kyllähän tässä varustuksessa kengät ja sukat vaihtamalla tosin Pirkkalassa kelpaa shoppailemaankin lähteä.

Siinä shortsit vielä vähän "paremmin". Tyylikästä, eikös?

2 kommenttia:

  1. Mä luin ton otsikon et shortsit ja porkkananaama ja nyt oon ihan pettyny :D mut kivat shortsit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. xD onneks en oo alkanu millää itseruskettavalla leikkiin!

      Poista