tiistai 23. kesäkuuta 2015

Juhannuksen selfiet


Saavuttiin Nummirockiin tänävuonna jo keskiviikkona. Yö oli kylmä ja mulla tuli uni silmään ensimmäisenä. Kuvassa olen matkalla kavereiden leiristä omaan leiriin nukkumaan. Kello oli noin kaksi yöllä.


Torstaina oli aika olla pingviini, koska vettäkään ei oikeastaan satanut. Vähän vilpoinen ilma silti oli vielä, mutta sain paljon halauksia asuni vuoksi. Sydänarskojen läpi näkyi kaunis auringonlasku ja kävin kuuntelemassa yllättävän montaa bändiä. Silti en nähnyt Insomniumia, joka oli ainut bändi, jonka olisin halunnut nähdä.


Keikkatarjonta oli perjantainakin hyvä, mutta olin laiskempi kuin edellisenä päivänä. Ilta oli taas viileä, kun päivällä oli satanutkin aika paljon, joten minä viiletin pipo päässä ja fleecepeitto harteilla. Näin muitakin, jotka olivat asustautuneet samoin. Kuva on Forever Onen keikalta, jotka soittavat Sentencedin covereita. 


Lauantaina aamusta oli tarkoitus mennä ensimmäistä kertaa ikinä Nummirockissa suihkuun. Se jäi yritykseksi, kun jono oli niin pitkä. Päivällä ukkonenkin jyrisi, mutta sää oli silti yllättävän lämmin ja mukava. Aamu alkoi limun jälkeen pullollisella skumppaa ja meno lähti hyvin käyntiin. Tosin kun aikaisin alottaa niin ensimmäisten joukossa taas lopetinkin.


Sunnuntaina meno oli hyvin hyvin väsynyttä. Ekana meidän vaunusta heräsin ja menin ulos virkkaamaan jättimäistä isoäidinneliötäni. Yöllä mitään ei ollut palanut, vaikka sitä pelkäsin ja kannoin illalla kaikkea tavaraa suojaan vaunuun. Aamulla paloi nojatuoli ja jotain pehmusteita. Roskia yritettiin siivota ja kamat kerätä. Puoli kolmen maissa lähdettiin kotiin. Matkalla ei ollut puhallutusta.

Ensi vuonna ainakin mun osalta Nummirockiin osallistuminen voisi jäädä lyhyemmäksi ajaksi.
Tänävuonna näin kai 11 bändin esiintyvän + yhden bändin, joka kiersi traktorin lavalla ympäri leirintäaluetta. Listattuna The Man-Eating Tree, Flesh Roxon, Satanic Warmaster, Suamenleijona, Moonsorrow, Forever One, Santa Cruz, Amaranthe (Nummen paras keikka!), Varmaankin Testament ja myös Carnalation ja tietenkin Diablo, jonka keikka oli myös hyvä. Hukkasin vaan sielä kaverit ja lähdin turhankin aikaisin takaisin leiriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti