tiistai 20. joulukuuta 2011

funky nails


I'm Shipping Up To Boston - Dropkick Murphys

Tollanen biisi jäi käteen Irlannista ja oon jopa alkanut tykkään siitä, kun Ninni soittaa sitä replaylla.

Mutta tänään sitten vähän kynsiasiaa. Oon kuullut monelta hyvää juttua kynsitarroista ja ostin Dublinin lentokentältä pari pakettia alesta, että saan itsekkin kokeilla.


Tarrat oli aika helppo pistää kiinni, tosin meni pieni hetki ensin käyttöohjeiden ymmärtämisessä. Kuitenkin mulla on niin isot kynnet, etten oikeen tahtonut löytää suoraan sopivan kokoisia vaan melkein kaikki jäi vähän kapeiksi, koitin yhteen kynteen kiinnittää lisäpalaakin, mutta eihän se oikein onnistunut.


Tosta kuvasta ylempää zoomailemalla paremmin varmaan näkeekin ettei se laitto nyt ihan niin hyvin sitten lopulta onnistunut ja puolentunnin päästä kiinnittämisestä raavin itseäni jolloin kahdesta kynnestä irtosi tarrat. Mun kynnet on muutenkin todella kaarevatkin niin monissa kynsissä tarrat alkoivat kupruilemaan tyhmästi. Voin siis ilmoittaa ettei kynsitarrat ole mun juttu tai sitten en vain osaa kiinnittää niitä. Ne lähti sitten aikalailla samantien kynsistä roskiin.


Tänään tyhjäilin vanhaa meikkipussiani ja löysin sieltä kasan kynsitimantteja. En raaskinut heittää niitä roskiinkaan, joten fiksuna tyttönä päätin askarrella itselleni timanttikynnet. Myönnän kyllä, että tulos näyttää n.5-vuotiaan tekosilta, mutta ompahan ainakin pirteet ja pysyy miljoona kertaa paremmin kiinni kuin kynsitarrat! Kiinnitin noi timantit siis ihan perus kynsilakalla ja muut kynnet lakkasin kimallelakalla.


Seuraavalla kerralla kun innostuin näin taiteilemaan voisin hankkia jotain yksivärisiä timantteja niin tulos saattaisi näyttää hieman paremmalta. Ihan kynnen kärkeen asti en pystynyt noita laittamaan, kun ne kivasti loppuivat kesken, mutta olipahan ainakin tekemistä kun keräilin tippuneita lattialta ja yritin saada kynnet mahdollisimman täyteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti