torstai 8. joulukuuta 2011

Vaatekriisi


Rihanna - Man Down

Menen tänään laivalle ja mulle tuli kriisi kun en löynnyt kaapista mitään kivaa päällepantavaa. Selailin hetken hennesin nettisivuja jos vaikka olisin keksinyt vanhoista vaatteistani jotain uusia yhdistelmiä, mutta vain pahempi vaatekriisihän sieltä iski ja lähdin shoppailemaan. Kiersin läpi Hennesin, Onlyn, Veromodan, Seppälän ja olin jo ihan luopumassa toivosta, kunnes meni Ginaan. Sieläkin olin jo lähtemässä, kunnes eteen hyppäsi viimeinen kappale leopardikuvioisesta ohuesta takista.


Hinta hirvitti ja hirvittää edelleenkin. Joku idiootti oli mun huijaamiseksi nostanut ton alerekkiin ja siinä oli  hintalappuunkin vedetty raksi, mutta en tiennyt mitä se tarkoittaa. 39,95€ eli normaalin hinnan se neiti siitä kassalla pyysi niin kysyin raksista niin se sanoi merkkaavansa aina viimeiset kappaleet tuotteesta X:llä. Aivan mahtavaa asiakkaiden huijausta, mutta ostin sen kuitenkin. Ei sitten laivalla tarvi kai syödä kun nyt on ainakin takki päällä.


Tossa on 3/4 hihat ja tollasia kivoja niittisomisteita, niiden vuoksi oikeestaan taisin ihastuakkin tohon. En usko että toi on ihan hintansa väärti kun vetoketjuakin kiinnittäessä menee todella helposti vuori sinne väliin. Ajattelin yhdistää ton mustaan toppiin ja pillifarkkuihin, kun halusin jotain todella helppoa ja monikäyttöstä vaatetusta mukaan ja tollahan menee sekä päivällä, että illalla. Saapahan nähdä millainen liskojen yö tulee tollasen lepardin käytön jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti