perjantai 16. joulukuuta 2011

Ups


Indica - Pidä Kädestä

Tuli sitten kävästyä Veskassa ennen lähtöä eilen ja Hennesillä oli ihan huippualet käynnissä. Tykkään muutenki paljo enemmän käydä noilla "sivu" henneseillä, kun keskustan kaupasta löytyy yleensä todella jämiä alejuttuja, mutta tuola katto sekä rekit oli pullollaan! Mulla ei siis tarkoituksena ollut ostaa mitään vaan menin kaverin mukaan osteleen joululahjoja.


En kuitenkaan voinut vastustaa kun vastaan käveli PINKIT ja SINISET farkut 10€/kpl. Heti muuttui matkavaatesuunnitelmat ja sain vetästä tyytyväisenä pinkit housut jalkaani. Katsotaan kauanko rakastan näitä värejä ennen kuin siirryn taas perus farkkuihin, mitä on tullut nyt koulussa kulutettua ehkä liikaakin. Matkalle siis päälle heitin uudet hennesin farkut, mustan h&m topin ja ausseista ostetun pitkähihasen härpäkkeen.

Värjättiin jopa mun tyvikasvukin eilen äidin kanssa niin uskalsi ottaa naaman kanssa kuvaakin, hiukset olikin saaneet jo kasvaa ihan liian kauan ilman värjäämistä. Kuitenkin lopputulos on aika keltanen, toivottavasti hopeeshampoon aktiivinen käyttö tasottaa sitä.


Vähän tuntui hassulta lähteä matkaan matkalaukku lähes tyhjänä, mutta kun palaan jo maanantaina niin en mitään ihmeellisiä tarvitsekkaan. Ninnillä sen sijaan on paljonkin täytettä mun laukulle takaisin palatessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti