sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Europa



Laivailut tosiaan loppu jo perjantaina, mutta nyt sain vihdoinkin aikaseksi laitettua kuvia tännekkin asti. Onneksi pysyttiin hengissä, vaikka auto olikin aika tappokone iskareiden ollessa ihan pohjassa jäätävän painolastin vuoksi. Ainut damage mitä sain aikaan on oikeestaan koko kämmenen päällypuolen kokoinen mustelma kun vähän avasin ovea suuremmalla voimalla kuin olisi pitänyt. Tästä saan kiittää omaa lähihoitajaani Pinjaa, ettei mustelma ole kauheen näkyvä, kun heti saatiin ensiapua kehiin.

En jaksa nyt vieläkään alkaa kertoileen jokaisesta kuvasta erikseen jotain, joten kuvat puhukoon puolestaan. Olen ollut laiska ja tänkin ihanan aurinkoisen päivän tuhlannut oikeestaan kokonaan sisällä nyhjöttämällä, vaikka piti mennä partiomarssiinkin. No, enpä sitten tiedä missä mun partiopaita on niin en mennyt. Ja mihin ihmeeseen hukku mun innostus urheiluun?? Tänään NIIN piti mennä salille eikö pitänyt syödä pussillista sipsiä ja kevään ensimmäistä tikkujäätelöä. Noh, ehkä ens viikolla... (Jos ei ala kuuluun liikuntapostausta niin mua saa oikeesti alkaa potkimaan sinne jumppaan!)














En voi muuta sanoa, kuin, että oli mahtavin laivareissu pitkään aikaan. Valvottiin jatkoilla 6 asti, josta mentiin aamupalan kautta nukkumaan. En ole koskaan aikaisemmin tehnyt noin ja seuraavana päivänä vähän väsytti, mutta poreammeessa lillumminen ja nautiskelu yllättävästi auttoi oloihin. Ihana reissu, ihana porukka ja ei muuta kuin kiitos OSKU ja AMIKSET <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti