perjantai 6. huhtikuuta 2012

M



Keikkaa pukkaa! Tänään Pakkahuone ja Mustasch. Iso kiitos tästä Jytille, joka voiti liput tonne.



Eilen jäi kirjoittelu, vaikka asiaa olisi ollutkin. Täytynee siirtää ne kuitenkin myöhemmäksi, koska mun kamera jäi äidin luokse. Harmittaa kun en pääse edes keikalla kuvailemaan mitään, kun en jaksa järkkäriä kantaa.


Toinen M asia Mustaschin lisäksi löytyy, sillä paketti saapui jo tossa pari päivää sitten. Tein edelleen pieniä riemunkiljahduksia, kun näin postiluukussani suuresti odottamani asian.


Aluksi kun pidin tota kädessäni mietin, että se on vähän liian suuri, mutta ei. Kaulassa toi näyttää järisyttävän hyvältä, kun vaatetus on muuten yksinkertainen. Aivan täyttä rakkautta ja jokaisen pennin arvoista. Harmittaa vain kun edellisessä postauksessa, jossa mm. hehkutin tämän korun tilaamista odottelin myös everlong kauluria, jota ei nyt sitten Mungolifen ilmoituksen mukaan ole tulossa hetkeen aikaan myyntiin. No toivottavasti odotus palkitaan ja saan sen jossain vaiheessa!


Huvitti oikeen katsoessani tänään uusimman jakson Gossip Girliä, kun Serenalla on samantyylinen ketju kaulassa kuin mulla. Siis niin muodikasta, niin muodikasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti