maanantai 13. tammikuuta 2014

Omnomnom...puuh!


Morjehtaa!

Täällä ollaan kunnon ruokapostauksella, kuten eilen lupasin! Ostin tossa joulukuun lopussa Grouponista 18€:lla sushibuffetin kahdelle. (jos joku ei ole Grouponiin vielä liittynyt, mutta haluaa niin voi olla ystävällinen ja ilmoittaa mulle sähköpostiosoitteensa, että mä voin lähettää kutsun, jotta saan lisää ilmaista shoppailurahaa, kjähkjäh) Eilen mentiin sitten Kristan kanssa Sakuraan, kun lahjakortti piti käyttää tammikuun loppuun mennessä ja loppukuusta on luultavasti vähän kiirusta. Tää viikonloppu olikin meille täydellinen, kun kummallakaan ei ollut mitään suunnitelmia. 


Ulkoa päin Sakura vaikuttaa pieneltä, mutta se onkin yllättävän iso paikka, joka jatkuu sinne perälle vaikka kuinka pitkälle. Ei kyllä edes katottu koko paikkaa loppuun asti, kun asettauduttiin ainoalle ikkunapaikalle. Grouponin lahjakortti vain kassalle ja mahtavan sushibuffan kimppuun! Ja oikeesti niitä susheja oli paljon! Melkein hävettää, kun jokaista piti maistaa ja lemppareimpia ottaa enemmänkin. En ole koskaan syönyt noin paljon sushia! Oikeesti vedin 34 palaa, joista kaikki paria lukuun ottamatta on tässä alempana kuvissakin... huh!

Niin ihania värejä! Noista, joissa on lohi päällä tuli mun suosikkeja.

Toinen sushipöydistä
Lämpimät ruuat ja salaatit oli jätetty aika vähälle, vaikka paikan lounasmainoksessa niistäkin mainitaan. Sushi oli selkeästi se pääasia ja hyvää oli! Maistoin todella montaa erilaista sushia, joita en ollut aikaisemmin maistanut. Harmi vain ettei tossa aina rullien vieressä lue mitä ne on. Kristakin silti oikein urheasti maisteli montaa juttua joita en olis uskonut sen maistavan! Oon aika ylpee siitä! Sovittiin, että tarjosin tämän ruokailun Kristalle nimpparilahjaksi, vaikka sen nimipäivä onkin heinäkuussa. Olenpahan kerrankin ajoissa! 
Tykkäsin myös paikan sisustuksesta. Tilaa tuntui olevan hyvin ja valoa oltiin käytetty kivasti mm. tossa ylhäällä kuvassa näkyvässä tilanjakajassa. Myös buffetin yläpuolella oleva kattokruunu/lamppu/mikä nyt olikaan oli törkeen hieno. Sen voitte mennä vaikka itse katsomaan jos ette usko ja sushista tykkäätte. Musiikkikin oli hauskaa! Se ei ollut yhtään ärsyttävää, vaikka oli täysin ulkona omasta musiikkimaustani. Jotain japanilaista poppia tai vastaavaa luultavasti. Ja lisäksi se soi hyvällä äänenvoimakkuudella.

Lautanen nro 1. Tästä ehdin vetää kovimpaan himooni jo pari ennen kuvan ottoa :D

nro 2. Ota lautaselle mahdollisimman paljon kaikkea mitä et tunnista. Oli hauskaa arvioida noiden makuja!

nro 3. viimeiset sushit joita en maistanut ja lempparit. Jälkkäriksi pala hunajamelonia


Ne oli niin kauniita ja värikkäitä!
Tuolta tekikin sitten mieli kieriä kotiin. Oli niin ähky! Ei kyllä ihme tollasen sushimäärän jälkeen, mutta pakkohan kaikkea oli maistaa! Olis vaan kyllä ihan hauska tietää, että mitä söi, mutta ehkä ihan hyväkin ettei tiedä kun muuten olisin voinut alkaa jänistään tossa maistamishommassa. 

Kuitenkin voin suositella Kuninkaankatu 22 sijaitsevaa Sakuraa! Sieltä saa arkisin klo 11-15 12€ lounaan ja sitten myöhemmin se on 18€. On sielä ihan alacarte listakin, mutta suosittelen avaramielisiä testaileen kaikkia erilaisia makuja buffetista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti